Pisica misterioasă care l-a vegheat pe Mihai Constantinescu înaintea înmormântării! Nu s-a mișcat din fața bisericii și nu s-a speriat de oamenii care veneau la priveghi

Mihai Constantinescu a fost înmormântat astăzi, artistul care a iubit atât de mult animalele, a fost vegheat de... o pisică.

Distribuie pe:

Autor: C.L., Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Mihai Constantinescu a iubit enorm animalele, a avut pisici, câini, le-a dedicat și melodii. Se pare că și animalele l-au iubit pe artist.

Ieri dimineața, înainte ca biserica în care se afla sicriul cu trupul lui Mihai Constantinescu, să-și deschidă ușile, iar primii oameni să vină să-și ia rămas bun de la artist, o pisică stătea în ușă. Era ca un paznic al cântărețului, care îi privea pe toți cei care veneau cu flori în brațe și ochii înlăcrimați. 

fara descriere

La un moment dat, pisica a dispărut de pe scările bisericii, probabil chiar alungată de vreun supertițios, care știe că pisicile aduc ghinion la înmormântare. Nu era prea departe, și în scurt timp s-a întors lângă intrarea bisericii, dar într-un loc mai ferit.

fara descriere

Citeste si: Simona, soția lui Mihai Constantinescu, declarații sfâșietoare după înmormântare ”Ne-a lăsat o mare moștenire..” VIDEO

Citeste si: Primele imagini de la înmormântarea lui Mihai Constantinescu! ”Și cerul îl plânge” FOTO&VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Ce ”blestem” a lovit familia lui Mihai Constantinescu și de ce nu a avut copii

Mihai Constantinescu a avut o pisică pe care o diviniza

Adriana Bahmuțeanu a făcut o dezvăluire privind sufletul bun al lui Mihai Constantinescu. ”S-a stins Mihai Constantinescu, suflet cald și bun, un prieten săritor, un spirit veșnic tânăr, un artist desăvârșit în lumea sa minunată, ce ne va rămâne mereu în inimile de copil din fiecare dintre noi! Mihai Constantinescu s-a stins decent, după ce și-a trăit o bună bucată din viață în garsoniera pe care o numea micul lui univers, populat de o pisică divinizată și de o femeie iubită și adorată. Nu s-a plâns niciodată de nimic, deși viața n-a fost atât de darnică cu el. A rămas optimist și după ce furtuni i-au măturat sufletul, și după ce inima de trubadur începuse să dea semne de oboseală”, a scris Adriana Bahmuțeanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate