Pitești: Apelul disperat al unei mame! A sunat la 112: „Vă rog să veniți de urgență! Fiul meu mă amenință cu un topor că mă omoară"

Un bărbat din Reșița și-a terorizat mama. Femeia a sunat la 112 de teamă că va fi ucisă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Pitești: Apelul disperat al unei mame! A fost amenințată de fiu


In articol:

O femeie din Reșița a sunat la 112 și și-a denunțat propriul fiu, după ce a fost amenințată cu moartea. Bărbatul de 38 de ani și-a terorizat familia și a fost la scurt timp prinși de jandarmi.

„Sunt mama lui M. Tiberiu și vă rog să veniți de urgență! Fiul meu mă amenință cu un topor și un cuțit că mă omoară”, a spus femeia când a sunat panicată la 112, temându-se pentru viața ei.

în urma apelului la 112, grupa de intervenție s-a deplasat de urgență în cartierul Muncitoresc din municipiul Reșița. Agresorul în vărstă de 38 de ani plecase deja de la fața locului în momentul în care forțele de ordine au intervenit.

Pitești: Apelul disperat al unei mame! A fost amenințată de fiu

Agresorul din Reșița care și-a amenințat mama a fost prins

Deți agresorul a părăsit locul faptei, a fost identificat la scurt timp într-un centru comercial din apropierea locuinței. La controlul corporal efectuat asupra persoanei în cauză, a fost găsit un cuțit și un spray iritant lacrimogen.

Citeste si: Alex Bodi vrea să se împace cu Bianca Dragușanu. I-a trimis un buchet uriaș de flori, iar gestul vedetei a șocat o țară întreagă

Citeste si: Prima reacție a Poliției, după ce vloggerul Alexandru Bălan a descris explicit cum ar viola minore: „S-o scuipi în gură, să-i dai așa cu picioare în față”

Citeste si: Un vlogger român spune că minorele îmbrăcate provocator merită violate: „La modul cu picioare-n gură, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi“

Ca urmare a celor constatate, persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare, fiind susceptibilă de comiterea infracțiunilor de "amenințare cu acte de violență". Totodată, a fost aplicată și o sancțiune contravențională în cuantum de 1000. Actele au fost predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea verificărilor.

Pitești: Apelul disperat al unei mame! A fost amenințată de fiu

Acesta a fost condus la Spitalul Stationar II, secția Psihiatrie pentru anumite investigații medicale.

sursa: Jandarmeria Caraș Severin

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate