Piturca, dupa infrangerea cu Grecia: "Nu credeam ca vom primi trei goluri! Vom incerca sa rasturnam scorul la Bucuresti"

Victor Piturca a fost dezamagit de meciul nationalei Romaniei.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereSelectionerul este suparat ca echipa a luat iar gol din faza fixa si ca a pierdut doi jucatori de baza pentru retur din cauza cartonaselor.


"Când joci de maniera asta, da, pierzi meciul. Am întâlnit un adversar redutabili, cu jucători foarte buni. Însă, din păcate, am primit iar gol din faze fixe, am egalat, n-am reuşit să ţinem de rezultat şi am primit iar gol. E foarte dificil. Am avea nevoie de 2-0. Vom face totul pentru victorie, însă din păcate Bourceanu nu va juca, la fel şi Lazăr. Suntem privaţi de doi jucători importanţi, pe care voiam să-i bag în retur. Jocul de fotbal geşeli aşteaptă, noi am greşit şi am primit gol. Este greu să ataci, chiar dacă am avut jucători de atac, v-am zis, echipa Greciei are jucători foarte buni. Însă nu credeam că vom primi 3 goluri. De golul 3 ce să mai zicem? L-am primit ca în curtea şcolii", a spus Piti la finalul meciului, pentru Romania TV.

Marti se va disputa partida retur, pe National Arena. "Ce să le transmit suporterilor? Să fie lângă noi, vom încerca să răsturnăm acest scor, însă nu va fi simplu. Încă nu m-am gândit pe cine o să bag în teren, va fi foarte greu", a mai declarat selectionerul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate