Piturca e suparat dupa egalul cu Grecia: "Toti jucatorii au luptat pe viata si pe moarte. I-am felicitat dupa joc, nu avem ce face mai mult"

Antrenorul nationalei a marturisit ca este suparat pentru ca echipa nu a reusit sa se califice mai departe la Rio, dar ca acum nu mai are ce sa faca din moment ce jucatorii nu sunt mai buni.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere kalooga_36441" Le-am spus baietilor, din pacate Grecia a fost mai buna decat noi in ambele jocuri chiar daca astazi s-a terminat nedecis, 1-1. Am pierdut inca de la Atena. E o munca de 2 ani si jumatate, o echipa aproape noua, o experienta pentru noi. Pacat ca nu am reusit calificarea, acum nu mai putem face nimic. Am obtinut rezultate notabile, bune, am terminat inaintea Turciei si Ungariei. Pana la a fi o echipa competitiva de un anumit nivel, avem nevoie de jucatori. Chiar daca am dominat, nu am avut ocazii de gol pentru ca adversarul a fost puternic, extrem de valoros. Daca nu primeam acel gol, altfel s-ar fi desfasurat partida. A fost greu. Una peste alta, asta e situatia, Grecia a fost mai buna. S-a calificat echipa care trebuia.

Acelasi grup vine la stadion pentru a striga demisia cuiva. Nu ma intereseaza, sunt prea suparat si nefericit ca sa ma gandesc la asta. Toti jucatorii au luptat pe viata si pe moarte. i-am felicitat dupa joc, nu avem ce face mai mult",
a marturisit Piturca la Antena 1 dupa infrangerea cu Grecia.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate