Piturca i-a cerut un milion de euro daune lui Vadim Tudor, dar a castigat praful de pe toba! Instanta a decis ca fostul selectioner va fi despagubit cu doar 10.000 de lei de catre tribun, care-l desfiintase in ziar!

Demolat in ziarul "Tricolorul" de Vadim Tudor dupa ratarea calificarii la Mondialul brazilian, Piturca si-a cautat dreptatea in instanta, dar a astigat o suma derizorie fata de cea pretinsa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereImediat dupa ratarea calificarii la Mondialul din Brazilia, Victor Piturca, selectionerul de atunci, a fost desfiintat de Vadim Tudor in ziarul acestuia,"Tricolorul". "Urat ca dracul, negru si la fata, si la inima, acest puradel nelegiuit al mahalalelor tiganesti a ajuns (si inca se mentine) in prim-planul vietii unei societati. Cat de nenorocit poti sa fii ca sa-ti petreci adolescent si tineretea scuipand in palma si “barbierind” două patratele de os, implorandu-l pe diavol sa-ti dea ceva mai mult noroc decat un alt parlagiu? Demisia!", asta a scris Vadim in toamna anului trecut despre antrenorul Romaniei. fara descriereImediat, Piti si-a cautat dreptatea in tribunale, actionandu-l in judecata pe tribun, caruia i-a cerut un milion de euro daune morale! Din pacate pentru Piturca, Tribunalul Bucuresti s-a dovedit bland cu Vadim, acordandu-i tehnicianului doar 10.000 de lei despagubiri pentru atacurile la care a fost supus in ziarul "Tricolorul": "Admite in parte cererea formulata de reclamantul Piturca Victor in contradictoriu cu paratii Vadim Tudor Corneliu si SC Editura Tricolorul SRL. Obliga paratii la plata catre reclamant a sumei de 10.000 lei cu titlu de despagubiri morale. Respinge celelalte capete de cerere, ca neintemeiate". Victor Piturca mai are insa si alte cai de atac in instanta ale acestei decizii.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate