Plângere la Poliție pentru emisiunea la care participă Viorel și Vulpița! Cine a făcut demersurile?

Un ONG, care se ocupă cu drepturile omului, a făcut o sesizare la Poliție pentru situația actuală cu soții Stegaru.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

vulpita și viorel
Plângere la Poliție pentru situația de la momentul actual cu soții Stegaru


In articol:

Viorel și Vulpița sunt în atenția publicului de mai bine de 8 luni de zile, timp în care au trecut prin multe lucruri împreună. De-a lungul timpului, cei doi soți au dezvăluit atât lucruri din viața lor personală, cât și fapte din viața lor intimă. De data aceasta, o asociație care se ocupă cu drepturile omului vrea să dea în judecată emisiunea la care Veronica și Viorel apar.

Citeste si: Nelu Tătaru acuză intervenția Avocatului Poporului: "Dacă mai intervine odată Avocatul Poporului..."

Citeste si: Viorel Stegaru, reacție șocantă după ce a văzut filmulețul cu Vulpița și un alt bărbat! "Părinții tăi să audă că eu plec..."

Citeste si: Carmen de la Sălciua a trecut prin momente dificile! Ce a declarat artista: "Am fost marginalizată pentru asta..."

Asociație pentru drepturile omului dă în judecată emisiunea

Veronica și soțul ei au devenit din ce în ce mai cunoscuți în ultima perioadă. Cei doi îndrăgostiți sunt apreciați de un public mare și de cele mai multe ori apar în ipostaze din ce în ce mai plăcute. Totuși, se pare că există și momente mai puțin plăcute. În urmă cu câteva zile, s-a adus în discuție faptul că un ONG, care se ocupă cu protejarea demnității și drepturilor omului, vor să depună acum plângere împotriva emisiunii la care soții Stegaru participă. Această decizie a provenit din cauza videoclipului în care Vulpița se iubește cu un alt bărbat.

„Pozele sunt blurate, dar simplul fapt ca pui o asemenea femeie În așa impostază este strigător la cer, este o bătaie de joc cum nu am crezut că am putea să vedem la TV. Acești doi oameni sunt exploatați de luni întregi de dragul audienței. Se profită de nivelul lor scăzut de educație, de faptul că sunt niște oameni proveniți dintr-un mediu rural, care nu au ieșit din satul lor. Această emisiune le-a schimbat viața acestor tineri într-un mod negativ, ei nu vor mai fi niciodată cum au fost.”, a declarat președintele asociației pentru playtech.ro

Viorel Stegaru, supus la un test psihiatric?

Deși emisiunea a avut parte de mai multe plângeri făcute de oameni la CNA, se pare că subiectul Vulpița și Viorel funcționează în continuare. Se pare că asociația este hotărâtă să ceară și un test psihiatric pentru Viorel Stegaru. Decizia a fost luată din cauza faptului că bărbatul a vorbit la televizor cum se iubește cu soția sa.

vulpita si viorel
Asociația susține că Viorel trebuie să facă un test psihiatric

„Cum să fii pus să vorbești la TV despre cum faci amor cu soția ta? Chiar nu există o limită, nu are nimeni scrupule? Vom cere ca Viorel să fie testat psihiatric, există semne că el nu s-ar afla în deplinătatea facultăților mintale. Dacă noi am observat asta, cei de la emisiune știu sigur dar ignoră, profită de săracii oameni. Nu vom lăsa lucrurile așa, nu vom mai permite această degradare a familiei Stegaru, această umilință continuă”, mai adăugă asociația.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste si: Bomba mortală din supermarket. Toți românii cumpără acest produs ieftin - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nelu Tătaru acuză intervenția Avocatului Poporului: "Dacă mai intervine odată Avocatul Poporului..."

Emi Pian, tratat de stat ca un rege! Câți bani a cheltuit Ministerul de Interne pentru înmormântarea interlopului

Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă

Viorel Stegaru, reacție șocantă după ce a văzut filmulețul cu Vulpița și un alt bărbat! "Părinții tăi să audă că eu plec..."

Un nou scandal cutremură lumea mondenă. Soția cântărețului Nadir Tamuz, model de videochat. Imagini incediare cu bruneta în timpul prestației au fost făcute publice FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies