Planul genial al lui Sorin Ovidiu Vintu pentru anul viitor! Abia iesit din inchisoare, a decis ce va face din februarie

A fost unul dintre cei mai bogati romani si, in acelasi timp, urat de mii de oameni, care si-au pierdut banii la FNI. Si-a petrecut ultimii ani mai mult prin inchisoare, acum este insa in libertate si socheaza pe toata lumea cu ideile sale, pe care le face publice prin intermediul unor filmulete pe care le posteaza pe internet.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereZilele trecute, prin intermediul unui astfel de filmulet, Sorin Ovidiu Vintu si-a dezvaluit cateva dintre planurile pentru anul viitor. Unul dintre ele se refera la infiintarea unei scoli de business. Afaceristul vrea sa scoleasca, pentru inceput zece tineri. “Timp de o ora pe zi, 3 luni, incepand cu 1 februarie, ma voi ocupa personal de 10 oameni pe care urmeaza sa-i aleg dintre cei care imi vor trimite CV-urile pe mail”, a spus Vintu.
Acesta a declarat ca nu le va cere cursantilor sai bani, dar cumva vor trebui sa plateasca ceea ce invata de la el. “ Evident, ca nimic nu este gratis. Cei 10 oameni pe care-I voi invata cum sa-si castige existent facand bani, vor trebui sa-si plateasca aceste cursuri, militand alaturi de mine pentru incetarea asasinarii in adaposturile domnului Sorin Oprescu a mii de caini saptamanal”, a precizat Vintu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate