Planul secret al Andreei Ibacka! Si-a pus de doua ori un termen pana cand sa devina mamica, dar socotelile i-au fost date peste cap!

Andreea si Cabral Ibacka formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereIn ciuda sicanelor zilnice dintre ei, se iubesc foarte mult si pare ca nu se plictisesc niciodata.  Previzibil, toata lumea ii intreaba pe cei doi cand au de gand sa devina parinti, ca doar sunt frumosi, instariti, sanatosi si ambii iubesc copiii.

Ei bine, noi am aflat cati mostenitori si-ar dori actrita, dar si ca planuia, in adolescenta, doua nasteri pana la varsta de 25 de ani.

"Andreea avea un plan bine intocmit in ceea ce priveste copiii. Isi dorea ca pana la varsta de 25 de ani sa aiba doi mostenitori, ca sa fie mama tanara. Dupa aceea, s-a lansat in showbiz si a avut multe proiecte astfel incat a fixat o noua limita: 30 de ani. Acum, amuzata, ne-a spus ca mai are sanse sa faca doi copii, cum isi doreste pana la acea varsta doar daca ii da Dumnezeu gemeni. Maternitatea e una dintre cele mai mari dorinte ale ei, iar Cabral isi doreste si el mostenitori. Andreea a zis ca ea se vede o mama exigenta, care va pune mare pret pe educatie si ii va invata pe copii ca in viata, daca-ti doresti un lucru, trebuie sa muncesti pentru el, nu sa-l obtii pe calea facila. A adaugat ca nu-si va rasfata excesiv micutii", a declarat o amica a actritei pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate