Vedete

Plecare bomba din PRO TV?! Cine este vedeta care a decis sa renunte la visurile lui la cheie si sa lase locul altcuiva!

Indragit de o tara intreaga, Dragos Bucur a decis sa nu mai cocheteze cu televiziunea si sa se axeze mai mult pe meseria de actor!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.


Plecare bomba din PRO TV?! Cine este vedeta care a decis sa renunte la visurile lui la cheie si sa lase locul altcuiva!icon photo

Dragos Bucur, soc, pleaca de la PROTV?  Dupa trei sezoane de emisiune, Dragos Bucur este tentat in proportie de 90% sa nu mai continue la PRO TV! (secretele din spatele adoptiei facute de Dragos Bucur si Dana Nalbaru)

Astfel, visurile oamenilor de a avea o casa la cheie par a nu se mai lega de indragitul actor, care si-a anuntat prietenii ca ar vrea sa stea departe de micul ecran, cel putin o perioada!

“Dragos s-a simtit bine la emisiune, i-a placut formatul si echipa cu care a lucrat! In plus, faptul ca a reusit sa ajute atatia oameni amarati, aflati in situatii critice, l-a bucurat foarte mult de-a lungul filmarilor! Cu toate acestea, acum, el intentioneaza sa se retraga din format, intrucat nu mai are timp pentru meseria lui, cea de actor! Este ceea ce vrea sa faca, cinematografie si teatru, iar televiziunea ii ocupa prea mult timp!”, au dezvaluit apropiatii lui Bucur, care mai sustin si faptul ca sefii postului incearca totusi sa il convinga sa nu plece din trust! Deocamdata, fara succes!


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune