Pleci în delegaţie? Iată 5 tipuri de genţi care s-ar putea să-ţi fie utile

Ai fost anunţat că, în perioada următoare, o să fie nevoie să mergi într-o delegaţie? Dacă, până acum, nu ai mai fost în nicio altă deplasare în interes de job, ar fi bine să ştii că o să fie nevoie să-ţi iei nişte bagaje.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Mai multe sau mai puţine, în funcţie de ce vei avea de făcut acolo unde mergi şi zilele pe care le vei petrece în delegaţie. Iar bagajele o să le pui într-una sau mai multe genţi. Iată cinci tipuri de genţi care s-ar putea să-ţi fie utile în delegaţie.


Geantă pentru bagaje 

 

Geanta pentru bagaje reprezintă, cumva, un hibrid între un ghiozdan, o geantă de umăr şi un troler.

Este o variantă mai elegantă decât un ghiozdan, dar mai informală comparativ cu un troler. Totodată, o geantă pentru bagaje are avantajul că poate fi şi elegantă şi sport. O este excelentă pentru bagaje, dacă o să mergi într-o delegaţie în care atmosfera va fi foarte relaxată. În situaţia în care ai nevoie de o geantă mai elegantă pentru delegaţii şi vrei ceva de calitate, la un preţ bun, caută pe Google după expresia . Dacă nu ştiai, pe altex.ro şi în magazinele retailerului de electronice şi electronice găseşti foarte multe variante de genţi pentru bagaje. Compania are, până pe 5 decembrie, o campania de reduceri, aşa că merită să profiţi de oferte!

 

Geantă de laptop 

 

Dacă urmează să pleci într-o delegaţie, o să ai nevoie, cu siguranţă, şi de o geantă pentru laptop. Geanta respectivă nu doar că îţi va proteja foarte eficient laptopul, ci îţi va oferi şi foarte multă libertate de mişcare.

În cazul în care nu deţii deja o geantă de laptop, angajatorul pentru care lucrezi o să-ţi comande, cel mai probabil, un astfel de obiect. Ca să te asiguri că firma pentru care lucrezi o să-ţi aleagă o geantă potrivită pentru nevoile tale, este obligatoriu să le trimiţi oamenilor responsabili cu achiziţia câteva informaţii. În primul rând rând, spune-le ce dimensiune şi ce lăţime ar trebui să aibă geanta în cauza, în funcţie de dimensiunile laptopului care o să intre în ea.
În al doilea rând, roagă-i să-ţi achiziţioneze o geantă cu cel puţin două compartimente principale, pentru că o să ai nevoie de loc nu doar pentru laptop, ci şi pentru încărcător, mouse şi, eventual, alte accesorii tehnologice. În al treilea rând, comunică-le celor care îţi vor cumpăra geanta să se asigure că produsul o să fie prevăzut cu mai multe buzunare mici, atât la interior cât şi la exterior. Nu în ultimul rând, foarte important este ca geanta de laptop să poată fi cărată pe umăr şi, de asemenea, să aibă fermoare de calitate.

 

Geantă de umăr 

 

O altă geantă de care s-ar putea să ai nevoie dacă vei pleca în delegaţie este cea pentru umăr. O geantă standard de umăr pe care să o iei cu tine în delegaţie ar fi bine să fie din piele, să fie prevăzută cu nişte fermoare de calitate şi să poată fi aşezată, la nevoie, pe umăr. De asemenea, geanta ar fi bine să aibă cât mai multe compartimente interioare şi buzunare exterioare şi, în plus, să se poată extinde, când şi dacă este cazul. Mai mult, o geantă de umăr este esenţial să arate şi bine. Pentru că, până la urmă, o geantă de umăr nu este altceva decât un accesoriu vestimentar, cu rolul de a completa ţinutele tale.

 

Troler de mână 

 

Cel mai bun tip de geantă de voiaj pentru delaţii este trolerul. Există trolere mai mici (de mână) şi trolere mai mari (de cală). Un troler de mici dimensiuni poate fi cărat foarte uşor şi nici nu ocupă loc mult, ceea ce îl face ideal pentru călătoriile în interes de serviciu cu avionul. Trolerele mici, dar şi trolerele mari trebuie să se încadreze în anumite marje, în ceea ce priveşte greutatea şi dimensiunile, ca să poată fi luate în avion, fără să fie nevoie să plăteşti în plus. În cazul trolerelor mici, greutatea lor, cu tot cu bagaje, nu poate fi mai mare de 8-10 kilograme, în vreme ce dimensiunile sunt, de regulă, următoarele: 20 de centimetri grosime (cu aproximaţie), 40 de centimetri lăţime (cu aproximaţie) şi 50 de centimetri înălţime (cu aproximaţie).

 

Troler de cală

 

Spre deosebire de trolerele de mână, în trolerele de cală pot fi transportate bagaje cu o greutate chiar şi de peste 30 de kilograme. Indiferent că optezi pentru un troler de mână sau de cală, alege un produs de top, dacă vrei să te bucuri de el pentru mulţi ani. Un troler foarte bun are roţile, exteriorul, interiorul, fermoarele şi mânerul de calitate, poate fi manevrat cu uşurinţă şi, în plus, are şi un aspect plăcut.

Sursa foto: https://www.shutterstock.com/

 

 

Abonează-te pe

Citește și:

Veste bună în Capitală! Se deschid restaurantele și cafenelele! Ce reguli au impus autoritățile

O parte din căutătorii lui Sebastian s-au retras! Ce au găsit anchetatorii până acum

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Premieră mondială: imaginile REALE ale virusului ucigaş! Cum arată, de fapt, noul coronavirus

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Începe o criză a rachetelor nucleare.  China face un pas spre război

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies