Ploile fac ravagii! APA de 2 metri pe strazi - VEZI unde e cea mai critica situatie

Ploile torenţiale din ultimele ore au provocat inundaţii în Piteşti. În mai multe cartiere, apa a atins şi doi metri înălţime, după ce canalizările nu au mai făcut faţă.

Distribuie pe:

fara descriereMai mulţi oameni au fost salvaţi din şuvoaie cu ajutorul bărcilor. Autorităţile spun că a fost un adevărat potop şi că astfel de ploi nu s-au mai văzut de peste un deceniu.

Zeci de maşini au fost avariate din cauza nivelului ridicat al apelor de pe străzile din Piteşti. S-a intervenit cu 11 autospeciale, 4 autocamione, 12 motopompe, peste 100 de pompieri pentru salvarea persoanelor surprinse de apă şi evacuare apei din clădirile inundate. Două persoane cu handicap au fost salvate cu ajutorul bărcii pneumatice, informeaza Realitatea TV.

Nu doar municipiul reşedinţă de judeţ a fost afecat de inundaţii, ci şi mai multe comune şi localităţi din judeţul Argeş

Au fost trei ore în care au fost peste 60 de litri pe metru pătrat. A fost practic o rupere de nori, spun localnicii.

Judeţul Argeş se află sub cod galben de ploi în continuare.

ANM a emis o atenţionare cod galben de vreme ploi şi vânt pentru Bucureşti şi 20 de judeţe din sudul şi vestul ţării. Atenţionarea este valabilă în intervalul 16 octombrie, ora 14:00 – 17 octombrie, ora 12:00. La munte se anunţă lapoviţă şi ninsoare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate