Plușica de la Puterea Dragostei, acuzată că i-a furat bărbatul altei femei: „Eu vin cu dovezi! Pluși sparge căsnicii, lasă copiii fără tați”

O femeie a acuzat-o pe Plușica de la Puterea Dragostei că i-a furat bărbatul. Susțâine că i-a spart căsnicia și i-a lăsat copilul fără tată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Plușica de la Puterea Dragostei a rămas în relații foarte bune cu foștii concuernți din emisiune. Voluptuoasa blondină a fost la mare alături de Simina și Alex Zănoagă, Iancu Sterp, Alexandru Bobicioiu și Bogdan Iordache.

Imaginea în care apar toți a strâns aproape 40.000 de aprecieri din partea fanilor, încă au fost și câțiva telespectatori ai show-ului de la Kanal D care au criticat-o dur pe tânăra de doar 20 de ani. „Ce tot caută Plușica aia cu voi? Până la urmă de cine îi place? Vă vrea pe toți 🤣🤣🤣🤣”, a scris o tânără, într-un mesaj pe Instagram.

Citeste si: Ce se întâmplă în triunghiul amoros format din Andreea, Bianca și Livian de la Puterea Dragostei: „Nu știu dacă e de acord să ne vedem fiecare de treaba lui”

fara descriere

Plușica de la Puterea Dragostei, acuzată că i-a furat bărbatul altei femei

O altă tânără a scris în dreptul fotografiei că Plușica nu este fata cuminte care părea în timpul emisiunii, atunci când plângea după Daniel. Ea a acuzat-o că i-a furat soțul, cu care acum este în divorț. „Plușica s-a cuplat cu soțul meu, cu care acum sunt în divorț. Nu i-a păsat ca are un copil de șase luni acasă. Mai bine era prostituată sau videochat-istă. Consider că femeile ca ea sunt de utlima speță. Ea ar fi vrut să facă videochat, dar acum îi e teamă că se află, că o știe toată lumea”, a scris tânăra mămică pe internet.

Fanii Plușicăi i-au luat imediat apărarea, acuzând-o pe femeie că minte. „Abia aștept să ajungă iar în emisiune să o desființez. Eu vin cu dovezi, nu cu vorbe”, a răspuns tânăra mămică.

„Daniel a fost un om destept, deși multi l-au judecat si blamat. Sigur știa ce poamă buna era Pluși, în ciuda aparențelor și cum poza în fata cea buna.. PLUȘI SPARGE CĂSNICII! LASĂ COPIII FĂRĂ TAȚI!”, a scris aceeași femeie pe pagina lui Daniel, cel de care Raluca Marina a fost îndrăgostită la intrarea în competiție. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate