Plușica de la Puterea Dragostei, decolteu de infarct în emisiune! Blonda de 20 de ani a apărut cu o bustieră minusculă și o fustă scurtă!

Plușica de la ”Puterea Dragostei” a produs rumoare în casă după ce a apărut cu un decolteu de infarct.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Raluca Marina Gheorghe alias Plușica a făcut senzație azi la emisiunea ”Puterea Dragostei” cu o ținută extrem de sexy. Blonda de 20 de ani i-a lăsat pe toți cu gura căscată după ce a apărut cu o bustieră scurtă și extrem de decoltată și o fustă mini. Plușica și-a completat outfit-ul cu o cămașă legată în jurul taliei și o bandană prinsă în stil hip-hop.

fara descriere

Ținuta i-a pus perfect în valoare formele generoase care i-a atras și foarte mulți fani până acum. În plus, tânăra pare să devină din ce în ce mai îndrăzneață atunci când vine vorba despre haine, mai ales că Plușica pare conștientă că beneficiază de un fizic care o face imediat remarcată printre celalalte concurente.

Citeste si: Cum arăta ”Pluşica” de la Puterea Dragostei la 19 ani! Acum e bombă sexy, atunci...

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Raluca și Ricardo la Puterea Dragostei!

Citeste si: Mesajul controversat al ”Plușicăi” de la Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat cu ea? ”O etapă a vieții mele foarte dură”

Plușica este din București și lucrează ca hair-stylist

fara descriere

Raulca Marina Gheorghe are 20 de ani și este din București. Ea lucrează ca hair-stylist la un cunoscut salon din Capitală și a intrat în casa ”Puterea Dragostei” de la Kanal D sperând să-și găsească alesul.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate