Plușica de la Puterea dragostei, imagini de la videochat?! Fanii emisiunii îi aduc acuzații grave

Marina, cunoscută drept Plușica de la Puterea dragostei, este acuzată de fanii emisiunii că s-ar fi apucat și ea de videochat.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Plușica de la Puterea dragostei, imagini de la videochat?! Fanii emisiunii îi aduc acuzații gra


In articol:

După scandalul în care a fost implicată Bianca de la Puterea dragostei, apar primele imagini cu Plușica în fața camerei.

În mediul online a început să circule un clip în care Marina pare să vorbească pe chat-ul unui site destinat adulților. Plușica are un nume fals și nu pare să fie la prima experiență. Fosta concurentă este relaxată și senzuală.

Citeste si: Puterea Dragostei 28 februarie. Andreea Mantea, în lacrimi după ce Livian a anunțat că părăsește emisiunea: „N-ai cum să renunți atât de ușor”

Îmbrăcată decent, machiată ca la carte și cu o atitudine seducătoare, Marina se alintă în fața camerei.

Plușica de la Puterea dragostei, imagini de la videochat?! Fanii emisiunii îi aduc acuzații gra

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! Au apărut primele imagini cu ea în fața camerei, înainte de a intra în emisiune

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat.

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Fanii emisiunii au descoperit imagini cu concurenta de la Kanal D în ipostaze compromițătoare. Blondă și îmbrăcată în lenjerie sexy, concurenta a făcut show în fața camerei de filmat.

Plușica de la Puterea dragostei, imagini de la videochat?! Fanii emisiunii îi aduc acuzații gra

Și alți concurenți de la Puterea Dragostei au făcut videochat

Printre concurenții de la Puterea Dragostei care au făcut videochat se numără și Bogdan Mocanu, Cezar, Raluca Munte, Larisa (n.r. - iubita lui Adrian Iancu) și Roxana.

Bogdan Mocanu și Roxana au declarat că au făcut videochat pentru puțin timp. Raluca Muntea a plâns atunci când imaginile compromițătoare au ieșit la iveală și a spus că a făcut acest lucru doar pentru a-și ajuta părinții cu bani. Ea a povestit că fostul ei iubit a fost cel care a ajutat-o după ce s-a lăsat de aceasă meserie și că a mers la terapie pentru a trece peste șocul emoțional.

Larisa de la Puterea Dragostei, iubita lui Adrian, a fost singura care nu și-a scuzat trecutul și care a recunoscut că a făcut destui bani pentru a-și deschide o afacere. În plus, după ce a părăsit emisiunea, ea a revenit la videochat pentru a stânge bani pentru un apartament.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate