Plușica de la Puterea Dragostei își caută de muncă! Cine o angajează pe apetisanta blondă? Ce vrea să facă senzuala concurentă și care îi sunt condițiile aflați doar de pe WOWbiz.ro EXCLUSIV

Raluca Marina, adică Plușica de la ”Puterea Dragostei”, a luat de curând o decizie cât se poate de importantă cu privire la viitorul ei, ea fiind decisă să îșși facă un rost în viață.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Mai exact, ne-a mărturisit Plușica de la ”Puterea Dragostei”, în exclusivitate, că își dorește să se angajeze cât de curând și, în paralel, să încerce să își facă o carieră în televiziune.

Citeste si: Raluca Marina trăiește o frumoasă poveste de dragoste! Uite cum s-a pozat cu iubitul ei

Citeste si: Toate tatuajele ”secrete” ale Plușicăi, dezvăluite! Puțini se pot lăuda că le-au văzut pe toate FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Plușica de la ”Puterea Dragostei” face senzație, dar stai să o vezi pe mama ei cum se mișcă! VIDEO

”Mi-ar plăcea să mă angajez. Normal, mi-aș dori și o carieră în televiziune, dar eu, totuși, am o meserie care îmi place foarte mult și mi-ar plăcea să o practic în continuare. Renunțasem la job-ul pe care îl aveam înainte pentru că mă înscrisesem la Exatlon – dar am ajuns la ”Puterea Dragostei”-, dar acum vreau să revin la el. Știu că lumea era încântată de ce făceam eu ca hairstylist”, ne-a spus, în exclusivitrate, Plușica de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Plușica de la ”Puterea dragostei”, este convinsă că va face o carieră serioasă în domeniu. ”Îmi place foarte mult meseria de hairstylist și am o mulțime de idei. În plus, mă pricep și la make-up, așa că pot să le fac pe amândouă, iar rezultatele pot fi, cu adevărat, spectaculoase”, ne-a mai spus frumoasa fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

În altă ordine de idei, Plușica de la ”Puterea Dragostei” pare să fi extrem de matură. ”Nu pot să stau foarte mult timp fără proiecte din care să câștig bani. Sunt tânără, vreau să câștig suficient pentru a mă întreține și, normal, pentru a-mi satisface micile capricii”, ne-a mai spus, râzând, Plușica.

 

Marina Plușica de la Puterea Dragostei e îndrăgostită

Atât Daniel cât și Marina Plușica au dezvăluit, la un moment dat, că au avut o relație sexuală. ”Nu văd de ce să ascund adevărul. Am făcut sex cu un bărbat pe care îl iubesc și cu care îmi doresc să rămân împreună”, a mărturisit fosta concurentă de la Puterea Dragostei, Plușica renunțând însă la ideea de a mai forma un cuplu cu el. Cu toate acestea, după ce, timp de câteva luni, a tot alergat după Daniel, bărbatul pe care l-a cunoscut la ”Puterea Dragostei” și alături de care a avut parte și de momente intime, Plușica a decis să treacă peste dezamăgirea de a nu-și putea întemeia o relație cu el și s-a reorientat. ”Alin este un băiat extraordinar. Adică, noi ne-am cunoscut acum ceva vreme, m-a ajutat să îmi chem un taxi, iar apoi a luat legătura cu mine pe Instagram. Am tot vorbit, iar apoi am decis să ne vedem”, ne-a spus Plușica de la ”Puterea Dragostei”, recunoscând că, acum, este îndrăgostită de el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate