Plușica de la Puterea Dragostei l-a făcut fericit pe Moș Crăciun! S-a dezbrăcat și s-a ”strecurat” într-o cadă plină cu trandafiri, sub privirile ”moșului”

Plușica de la Puterea Dragostei l-a făcut fericit pe Moș Crăciun și i-a dat energie pentru perioada ”grea”, în care urmează să împartă atâtea cadouri.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Moș Crăciun a fost cuminte tot anul așa că s-a ales cu propriul cadou. Plușica de la Puterea Dragostei s-a dezbrăcat în fața lui și a intrat într-o cadă plină cu petale de tradafiri. Pe marginea căzii, o sticlă mare cu șampanie, așa, pentru orice eventualitate. 

fara descriere

Citeste si: Răsturnare de situație! Alexandru Bobicioiu neagă relația cu Manuela de la Puterea dragostei: "Nu știu ce spune ea, că nu mă uit la emisiune, dar vă zic eu: doar am colaborat, nimic altceva"

Citeste si: Plușica de la ”Puterea Dragostei” vorbește despre relația pe care a avut-o cu Culiță Sterp! ”A fost foarte frumos ce a fost...”

Citeste si: Plușica vrea înapoi la Puterea Dragostei! Raluca Marina: ”Mi-a plăcut...” EXCLUSIV

Nu este o poveste pentru copii, ba din contră, seamănă cu una pentru oameni mari, însă nici asta nu este. În realitate este scenariul unei ședințe foto care promovează un brand de florării online, care și-a asociat de ceva vreme imaginea cu cea a celor mai populari concurenți de la Puterea Dragostei. Dintre aceștia nu putea lipsi Plușica, fie și prin ”oferta” generoasă a volutoasei concurente din primul sezon.

fara descriere

Plușica, pe numele ei real Raluca Marina Gheorghe, nu este la prima experiență de acest tip. Primăvara trecută, la puțină vreme după ce a ieșit din casa Puterea Dragostei, ea a fost protagonista unei ședințe foto sexy, în care a pozat în lenjerie intimă și care a fost realizată în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate