Plușica vrea înapoi la Puterea Dragostei! Raluca Marina: ”Mi-a plăcut...” EXCLUSIV

Raluca Marina, cunoscută ca Plușica de la Puterea Dragostei, ar vrea să se întoarcă în show-ul tv difuzat de Kanal D și prezentat de Andreea Mantea.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

După multe luni în care a stat departe de Puterea Dragostei, dar nu și de concurenții din show, Plușica ar vrea să-și mai încerce o dată norocul în dragoste. ”Mi-a plăcut experiența din casă. M-aș întoarce la Puterea Dragostei, deși nu-mi place de nici un băiat de acolo și nici ce se întâmplă acum acolo”, a mărturisit recent Plușica.

fara descriere

Raluca Marina, care și-a căpătat porecla de Plușica în casa de la Puterea Dragostei, a fost printre primele concurente din show. Ea s-a îndrăgostit de Daniel, un concurent care a fost eliminat de la Puterea Dragostei după doar câteva săptămâni. Plușica a rămas în show după plecarea acestuia, și deși Daniel nu a vrut să aibă o relație cu ea, blonda nu s-a putut apropia de un alt bărbat.

Citeste si: Rafaela de la ”Puterea Dragostei” spune adevărul despre relația dintre Culiță Sterp și Plușica

Citeste si: Plușica, de infarct! Vedeta de la Puterea Dragostei, în costum de piele în fața lui Dragnea

Citeste si: Cu cine a ieșit Plușica la film după despărțirea de Culiță Sterp? Indiciu: și el a fost la ”Puterea Dragostei”

fara descriere

Plușica de la Puterea Dragostei a avut o relație cu artistul Culiță Sterp

Însă, după ce a ieșit și ea din competiție, despre Plușica s-a spus că a avut o relație cu fratele lui Iancu Sterp, cu artistul Culiță Sterp. În acea perioadă, Culiță era despărțit de Carmen de la Sălciua, cea care-i fusese soție o perioadă. Acum însă, Culiță și Carmen de la Săciua sunt din nou împreună.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate