Poate nu știai! 5 greșeli de evitat în alegerea rochiei de mireasă

Fiecare femeie visează la momentul în care se va căsători.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Fiecare femeie visează la momentul în care se va căsători. Mai mult, chiar, visează la rochia de mireasă pe care o va purta în cea mai importantă zi a vieții sale. Cu siguranță că și tu te-ai imaginat purtând rochia de mireasă care îți vine ca turnată.
Totuși, când vine momentul să alegi rochia de mireasă, lucrurile se complică. Există atâtea modele și atâtea aspecte de luat în considerare, încât simți că nu vrei reuși să găsești rochia perfectă. Vei reuși, fii sigură, dar trebuie să știi care sunt cele cinci greșeli pe care trebuie să le eviți în alegerea rochiei de mireasă.

Cumperi rochia prea devreme

Chiar dacă începi să te uiți la rochii de mireasă, pentru a-ți face o idee generală despre modelele existente, nu este recomandat să te grăbești cu decizia cumpărării unei rochii de mireasă. Există diverși factori de care trebuie să ții cont, precum locul ceremoniei, perioada din an, tema nunții. Așadar, nu poți alege rochia de mireasă perfectă, până nu cunoști toate aceste detalii. Ocupă-te întâi de alte detalii legate de nuntă, pentru a ști cu exactitate ce rochie de mireasă vei avea nevoie să porți.


Faci compromisuri de dragul apropiaților

Probabil că vei merge la cumpărături pentru rochia de mireasă însoțită de persoane apropiate, precum mama, sora sau cea mai bună prietenă. Este perfect în regulă să asculți sfaturile și părerile lor, dar nu și să faci compromisuri de dragul lor. Dacă tu simți că nu îți place o rochie suficient de mult, nu o cumpăra, doar pentru că ele îți spun că arată bine. Până la urmă, tu vei fi cea care va trebui să o poarte!


Alegi o rochie de calitate slabă

Poți fi tentată să cumperi o rochie la reducere, mai ales dacă ai un buget restrâns pentru organizarea nunții. Însă, înainte de a te convinge să cumperi o rochie de a cărei calitate nu ești sigură, gândește-te la zicala: „dacă sună prea bine ca să fie adevărat, probabil așa și este”. Așadar, fii atentă la calitatea rochiei pe care o alegi. În ceea ce privește calitatea, trebuie să știi că unul dintre aspectele de care să ții cont este materialul. Soluția? Optează pentru rochii de seară de designer. Astfel, vei avea garanția unei rochii de mireasă de calitate, care să arate fabulos.


Probezi doar un stil anume de rochii

Poate ai visat de când erai mică modelul pe care ți l-ai dori să îl aibă viitoarea ta rochie de mireasă. Însă o greșeală comună pe care o fac numeroase mirese este să încerce rochii doar dintr-un anumit stil. Într-adevăr, s-ar putea să îți dorești o rochie tip prințesă, de exemplu. Dar ce faci dacă nu ți se potrivește la fel de bine precum o rochie tip sirenă? Încearcă să ieși puțin din zona ta de confort sau din tiparul pe care ți l-ai impus cu privire la rochia de mireasă și încearcă rochii de diverse stiluri.


Amâni achiziționarea rochiei care îți vine ca turnată

Probabil că va trebui să încerci mai multe rochii de mireasă până să găsești una care îți place și îți vine ca turnată. Așadar, după toată alergătura în căutarea rochiei perfecte, de ce ai vrea să amâni achiziționarea rochiei de mireasă care îți vine ca turnată? Bazează-te pe instinct, atunci când îți transmite că ai găsit rochia perfectă și nu mai sta pe gânduri: achiziționeaz-o! Chiar dacă șansele ca prima rochie pe care o încerci să fie cea perfectă sunt mici, există și astfel de situații. Așadar, dacă ai simțit fiori atunci când te-ai privit în oglindă și te-ai văzut îmbrăcată în rochia de mireasă, cu siguranță aceea este a ta!
Așadar, evită aceste cinci greșeli și vei reuși să găsești rochia de mireasă perfectă pentru tine.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: