LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Poetul Mircea Dinescu si Realitatea TV si-au spus adio! Afla de ce

In urma cu doar o seara, poetul Mircea Dinescu si-a luat la revedere de la postul de televiziune Realitatea TV desi trebuia sa fie prezent in platoul unei emisiuni!

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereLa orele 18:00 era asteptat in platoul la "Dosar de candidat", urmand sa intre la dezbateri si la ora 21:00, dar nu a mai ajuns. Contactat telefonic, poetul a dat vina pe traficul infernal din oras. Cu doar 30 de minute inainte de inceperea emisiunii, Mircea l-a sunat pe producator si i-a spus ca nu mai ajunge, sustinand ca oricum nu a mai fost platit din iulie, bani pe care nu i-a vazut pana in prezent.

Producatorul emisiunii l-a sunat apoi pe seful Realitatea care a decis ca este mai bine ca Dinescu sa nu mai vina deloc la postul TV, informeaza reportervirtual.ro.

Tot pe motiv de restante de plata, Realitatea s-a despartit si de Stelian Tanase, insa surse din Realitatea spun ca este o politica deliberata a noii conduceri pentru a scapa de “mari consumatori de resurse”, adica de “vedetele” mult prea bine platite, mostenite din epoca Sorin Ovidiu Vantu.

In prezent, Dinescu detine 50% (alaturi de Doru Buscu) din firma Patetic Media SRL, care editeaza revista “Catavencii” dupa desprinderea din Adevarul Holding, inainte ca Dinu Patriciu sa vanda lui Cristian Burci. Cariera media a lui Mircea Dinescu (62 de ani) s-a desfasurat in ultimii ani in companiile detinute de Vantu si de Patriciu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate