Polemică între Roxana Vancea şi Damian Ferrucio: Giani Kiriţă e motivul accidentării faimosului? ”Are un handicap de autoritate”

Între Roxana Vancea şi Damian Ferrucio a existat o polemică care, în prezent, s-a rezoltat. De asemenea, cei doi Faimoşi explică atitudinea antrenorului Giani Kiriţă faţă de ei, în competiţia Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Faimoşii Roxana Vancea şi Damian Ferrucio au povestit în emisiunea FanArena despre experienţa de care au avut parte în timpul competiţiei Exatlon, dar şi despre influenţa pe care a avut-o Giani Kiriţă asupra lor.

”Din exterior oricum s-a văzut altfel. Mi-a dat încrederea aia că vreau mai mult, e foarte posibil”, a spus Ferrucio în emisiunea FanArena.

”Aşa cum a spus şi Cristi Geamăn, e presiune. Pe toate ceremoniile, lacrimi şi Roxana a picat cel mai prost. Noi am picat cei mai proşti din curtea şcolii. Eu am spus în emisiune, am spus exact ce am gândit la Exatlon. M-am gândit că o să rămân doar eu cu spusul. Giani a venit acolo să antreneze alţi antrenori, că toţi avem o diplomă de antrenori. El găsind acolo treaba asta, nu a ştiut cum să mai gestioneze situaţia. Pe mine m-a ajutat la meci, pentru că am punctat, dar dacă nu am mai punctat, m-a dat la o parte”, a spus Roxana Vancea.

”În clipa în care îi spui unui om că trebuie...Giani Kiriţă are un handicap de autoritate”, a completat Amato, tatăl lui Yamato Zaharia.

”Eu văd că Giani a venit cu o strategie nouă şi nu îi ajută deloc pe Faimoşi. Mă aşteptam să vină cu o altă strategie. Un antrenor identifică punctele tari ale oamenilor din echipă. Nu poţi să le dai punctele slabe şi să nu joci. Eu am văzut la Cristi Geamăn câteva puncte tari, dacă antrenorul lui l-ar fi manageriat aşa cum trebuie, a spus Alex Nedelcu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P