Amalia Bellantoni, implicată într-un nou scandal

Amalia Bellantoni

Vedete

Poliția a ajuns acasă la Amalia Bellantoni! Blondina, implicată într-un nou scandal: "Au venit foarte multe echipaje"

Blondina a fost acuzată de vecini că maltratează animalele pe care le are la fermă.

Amalia Bellantoni se confruntă din nou cu o situație dificilă. La scurt timp după disputa pe care a avut-o în direct, cu Mirela Vaida, blondina a fost implicată într-un alt scandal, de data aceasta cu vecinii.

Citeste si: Revenirea Amaliei Bellantoni pe micile ecrane a stârnit controverse, după scandalul cu Mirela Vaida. Fanii emisiunii și-au ieșit din minți

Vecinii i-au făcut plângere la Poliție Amaliei Bellantoni

Amalia Bellantoni s-a trezit cu mai multe echipaje de poliție acasă și la restaurant, după ce vecinii au acuzat-o că maltratează animale. Blondina a mărturisit că cei care locuiesc în preajma fermei au sesizat autoritățile de mai multe ori, pentru a-i face rău: "Au sunat diverse persoane și ne-am dat seama cine au fost și au spus că noi aceste animale le maltratăm și le folosim pentru consumul la restaurant. Și noi la restaurant în principiu avem 80% fructe de mare, că ăsta este specificul nostru.

Au venit foarte multe echipaje în timpul serviciului și s-a panicat puțin lumea, pentru că vă dați seama, niciodată nu este plăcută intervenția unui organ de Poliție. Exact același lucru l-am arătat, că animăluțele sunt în liniște și pace. Vecinii noștri foarte 'iubitori', probabil din mai multă invidie și mai multă dorință de a ne face rău, au sunat la Poliție de mai multe ori.", a declarat Amalia Bellantoni, în cadrul unei emisiuni TV.

Amalia Bellantoni, acuzată că maltratează animale

Amalia Bellantoni

[Sursa foto: Captură video]

Amalia Bellantoni neagă toate acuzațiile din partea vecinilor

În urma incidentului iscat, Amalia Bellantoni a ținut să precizeze că acuzațiile care i se aduc sunt false. Blondina spune că, într-adevăr, ea și soțul ei obișnuiesc să țină unele animăluțe în casă, însă nu pentru a le face rău, ci dimpotrivă, pentru a le îngriji cât mai bine, atunci când au câte o problemă: "În casa noastră sunt o mare iubitoare de animale.

De fiecare dată avem câte o mică problemă cu animăluțele pe care le avem la fermă și aici practic le aducem să le îngrijim în momentul în care au câte o problemă.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citeste si: Amalia Bellantoni, prima reacție după ce a fost dată afară din emisiune! O atacă subtil pe Mirela Vaida: „Nici nu știu ce vor. Ciao!”

Ele trăiesc cu noi în casă, sunt îngrijite de la primele zile de naștere. Evident că sunt foarte mulți clienți ai noștri care își doresc, și așa cum și tu ai mărturisit că nu ai ținut niciodată în brațe un iepuraș, un porcușor.

După cum vedeți sunt foarte liniștiși, foarte domestici. Așa au fost crescuți, în brațe.", a adăugat Amalia Bellantoni.