Stiri

Politia a gasit arma sustrasa de la jandarmerita in timpul protestului din 10 august! Unde se afla pistolul

Pistolul sustras de la jandarmerita la protestul din 10 august a fost gasit de politisti la zece zile de la disparitia sa, in zona comunei Petrachioaia (judetul Ilfov).

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Politia a gasit arma sustrasa de la jandarmerita in timpul protestului din 10 august! Unde se afla pistolulicon photo

„În urma activităţilor continue desfăşurate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală a Poliţiei Bucureşti, s-a reuşit recuperarea pistolului sustras în seara de 10 august de la jandarmul agresat”, au anunţat reprezentanţii poliţiei.

Un barbat in varsta de 32 de ani a fost retinut de politisti in urma cu o saptamana, fiind suspectat ca a furat arma jandarmeritei. La audieri barbatul a recunoscut ca el este in imaginile facute publice de politie, insa a negat ca a furat arma sau ca a agresat-o pe jandarmerita.

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune