Poliția a luat cu asalt casa lui Emi Pian. Butoi cu pulbere la priveghiul interlopului

Priveghiul lui Emi Pian a fost deranjat de oamenii de ordine care, după ce au dat peste 60 de amenzi, au luat cu asalt vila interlopului.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Poliția a luat cu asalt casa lui Emi Pian. Butoi cu pulbere la înmormântare
Poliția a luat cu asalt casa lui Emi Pian. Butoi cu pulbere la înmormântare


In articol:

Moartea lui Emi Pian a transformat lumea interlopă într-un butoi cu pulbere. După ce s-a cerut în public răzbunarea lui Emi Pian, familia interlopului a fost luată cu asalt și de Poliția Română, care a dat peste 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Totul pentru lipsa regulilor necesare și obligatorii în plină pandemie. 

Bogdan Berechet, la priveghiul lui Emi Pian

Mobilizarea Poliției Române de la vila lui Emi Pian este fără precedent. Și asta pentru că inclusiv șeful Poliției Capitalei, bogdan Berechet, a ajuns la fața locului. Situația, deja tensionată, tinde să se transforme într-un butoi cu pulbere, știindu-se mai ales adversitatea interlopilor față de polițiști.

Forțele de ordine au înconjurat locul și nu mai lasă pe nimeni să intre. Acum, la căpătâiul liderului de clan este numai familia, după ce ieri s-au perindat sute de oameni. 

”Așa cum s-a observat, și aseară au fost măsuri dispuse cu privire la acest eveniment. Ce e drept, spre seară, lucrurile au luat o altă întorsătură. Aici vorbim de un eveniment într-un spațiu privat, vorbim de grupuri mici de persoane care au venit către acest eveniment.

Au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, urmează și se desfășoară încă activitatea de identificare a tuturor participanților în vederea sancționării pentru nerespectarea măsurilor ce țin de răspândirea COVID”, spune șeful Poliției, Bogdan Berechet.

Bogdan Berechet susține că tocmai detașarea a sute de polițiști la fața locului asigură o situație fără probleme la vila lui Emi Pian.  

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

”Un număr suficient (de polițiști, n. red.) și dacă este nevoie numărul va fi mărit și aici vorbim de partenerii și colegii noștri jandarmi, de Poliția locală, încât să putem face față oricărui eveniment”.

Florin Salam, amendat alături de 60 de persoane

Moartea interlopului Emi Pian a adus multă tristețe în sufletele apropiaților, locul priveghiului fiind înțesat cu sute de persoane care au vrut să îi aducă un ultim omagiu celui care a fost Emi Pian.

Din curiozitate sau prietenie, prin vila fostului lider al Duduienilor s-au perindat tot mai multe persoane.

Acestea au făcut live-uri pe Facebook, iar din imagini se poate observa cum nimeni nu a respectat regulile de distanțare socială și purtarea măștilor.

Polițiștii au amenințat că vor interveni în forță dacă nu se vor respecta două reguli clare: muzică dată prea tare și aglomerația. Florin Salam, prieten bun al lui Emi Pian, a fost prezent la priveghi pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Poliția a luat cu asalt casa lui Emi Pian. Butoi cu pulbere la înmormântare
Poliția a luat cu asalt casa lui Emi Pian. Butoi cu pulbere la înmormântare

În exclusivitate pentru WOWBIZ.ro, surse prezente la înmormântare au declarat că Florin Salam a fost amendat pentru că nu purta mască de protecție și nu a respectat distanțarea socială, precum alte zeci de persoane prezente.

Emi Pian a ajuns acasă, acolo unde soția, rudele, dar și sute de oameni în plâng. În curtea casei lui Emi Pian a fost haos, sute de oamenii îngrămădindu-se să-l vadă pe răposat.

Imaginile suprinse și postate pe internet de un participant la priveghi sunt cu adevărat sfâșietoare. În momentul în care sicriul cu mortul a fost dus în casă, rudele au deschis capacul și nu le-au venit să creadă că acolo este chiar Emi Pian. Soția lui, îndurerată, a fost la un pas de leșin când și-a văzut soțul în sicriu.

Imagini de la fața locului fac înconjurul internetului și se poate observa cum nimeni prezent nu respectă măsurile de distanțare socială. Legea stării de alertă prevede ca la priveghi să fie nu mai mult de 50 de oameni în exterior, iar în interior 20. Nicio persoană nu poartă mască de protecție, iar zeci de persoane stau înghesuite în curtea interlopului.

Emi Pian a fost măcelărit după un conflict la barbut

Emi Pian a murit la Spitalul Universitar după ce a fost măcelărit în urma unui joc de barbut.  Emi Pian a ajuns la unitatea medicală cu mai multe plăgi înjunghiate, iar medicii au găsit mai multe urme de violență pe trupul lui. Undeva la ora 5.20, medicii efectuau manevre de resuscitare.

„La această oră, încă se efectuează manevre de resuscitare”, au declarat surse apropiate anchetei, în jurul orei 5.20.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română în dimineața zilei de marți.

Galerie foto 
Citește și:

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Cutremur, din nou! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit

Secretar de stat în Ministerul Economiei, implicat într-un accident rutier în Argeș. Imagini de la locul fața locului VIDEO

COVID-19. Numărul cazurilor noi de coronavirus, extrem de ridicat pentru o zi de weekend.  33 de oameni au murit în ultimele 24 de ore

Situație critică în Marea Britanie. Guvernul britanic ia în considerare o nouă izolare totală. „Trebuie să acționăm”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies