POLITIA, IN ALERTA! O noua amenintare la metrou, vineri dimineata: "Cei care o recunosc sunt rugati sa apeleze de urgenta prin 112"

Autor: A.N.C.
 
Vineri dimineata, in jurul orei 10:00, o femeie sustine ca a fost amenintata cu moartea de o alta femeie.
 
UPDATE: Femeia i-ar fi spus victimei: "Nu scapi de mine"
 
"Poliţia Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de ameninţare.
Rugăm cetăţenii să respecte indicaţiile colegilor noştri aflaţi în staţiile de metrou şi să manifeste prudenţă.
 
Astăzi, 15 decembrie 2017, în jurul orei 10:00 un agent al Poliţiei Metrou a avizat Dispeceratul Central Metrorex referitor la faptul că a fost primită o sesizare de agresiune: la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul că a fost agresată de o necunoscută la staţia Piaţa Unirii 1.
 
Pentru evitarea unor evenimente neplăcute, Metrorex în colaborare cu Poliţia Metrou recomandă tuturor călătorilor păstrarea distanţei faţă de marginea peronului, marcată cu o linie de siguranţă. În acest sens se transmit anunţuri mai dese prin instalaţiile de sonorizare din staţiile de metrou. De asemenea, mecanicii trenurilor de metrou au fost reinstruiţi pentru acordarea de atenţie suplimentară la intrarea la peroanele staţiilor şi luarea tuturor măsurilor pentru frânarea din timp  a trenurilor în caz de urgenţă.
 
Recomandarea Metrorex  pentru situaţii de urgenţă să fie apelat numărul naţional de urgenţă 112, este comunicatul oficial al politiei. 
 
Politia a luat masuri pentru protejarea calatorilor, in statii patruleaza politia. 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies