Politia intra pe Facebook! Cazul "Fantoma lui Ionut" a ajuns in atentia Serviciului de Combatere a Criminalitatii Online

Scandalul din jurul noii legi privind gestionarea cainilor fara stapan, a intrat intr-o noua etapa, cea in care politia ii cauta pe cei care au distribuit pe Facebook materiale denigratoare la adresa parintilor lui Ionut Anghel si a celor care ii sprijina.

novalue
Autor: Radu Constantin

Ana Maita, mama unui baietel care a aparut in imagini pe Facebook si despre care s-a spus ca ar fi Ionut in viata (totul fiind o conspiratie nationala care are ca scop uciderea in masa a cainilor fara stapan) ne-a declarat ca a facut plangere impotriva tuturor celor care au publicat fotografia micului fara acordul ei. Anterior, ea primise amenintari cu moartea adresate atat ei cat si copilului, pentru ca avut curajul sa faca public faptul ca acel copil nu este Ionut Anghel, ci este fiul ei.

„In urma acestor mesaje primite parintii copilului au facut plangere la Politie iar dosarul a fost dat in lucru catre Serviciul de Combatere a Criminalitatii On-line, parte a Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate din cadrul Politiei. Comunicam public pe aceasta cale ca toate persoanele care au creat, distribuit imagini cu copilul minor in mediul on-line vor fi trase la raspundere precum si toate persoanele care au lansat mesaje de amenintare catre familia acestuia”, se arata intr-un comunicat de presa al Asociatiei Mame pentru Mame.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies