Poliția la datorie. Dosar pentru o bătrână. Ieșise să își ia mâncare

Poliția Română și-a făcut din nou datoria, după ce o bătrână s-a ales cu dosar penal pentru că a ieșit să își cumpere mâncare. Femeia mâncase câteva zile doar zahăr.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Poliția Română a trecut de un nou test de foc pentru instituție după ce polițiștii au reușit să-i construiască un dosar penal unei femei în vârstă. Pentru că a îndrăznit să iasă la cumpărături, sătulă să mănânce zahăr, femeia de 71 de ani a fost umilită de organele de control.

Polițiștii care au surprins-o pe femeie pe stradă au decis să îi facă acesteia dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, femeia fiind în această perioadă în izolare.

Bătrâna a fost găsită pe stradă la doar câteva zile după ce fiica ei, confirmată cu coronavirus, fusese internată la spitalul din Târgu Cărbunești.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

A fost ignorată tocmai de autorități

Femeia a stat singură în casă mai multe zile și a mâncat doar zahăr pentru că nu avea alte alimente în gospodărie.

A plecat să își ia de mâncare și a fost prinsă de polițiștii din comuna Turcinești, care au identificat-o și i-au deschis dosar penal.

Bătrâna a fost dusă la spital, întrucât starea ei de sănătate era precară.

În toate zilele în care a stat singură în casă, autoritățile din Turcinești nu au trecut niciodată să o vadă sau să o întrebe dacă are nevoie de ceva, deși fiica femeii luase legătura cu ele de mai multe ori, cu această rugăminte.

Galerie foto 
Citește și:

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Cutremur, din nou! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit

Secretar de stat în Ministerul Economiei, implicat într-un accident rutier în Argeș. Imagini de la locul fața locului VIDEO

COVID-19. Numărul cazurilor noi de coronavirus, extrem de ridicat pentru o zi de weekend.  33 de oameni au murit în ultimele 24 de ore

Situație critică în Marea Britanie. Guvernul britanic ia în considerare o nouă izolare totală. „Trebuie să acționăm”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies