Politica de tot râsul! Afișe aberante din campania electorală FOTO

Ca de obicei, perioada campaniei electorale, în România, poate fi savuroasă pentru cei care au umor și nu sunt implicați politico-afectiv. Iar, uneori, cele mai bune bancuri vin, culmea, chiar din trăsnăile candidaților și afișele lor.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Ca de obicei, perioada campaniei electorale, în România, poate fi savuroasă pentru cei care au umor și nu sunt implicați politico-afectiv. Iar, uneori, cele mai bune bancuri vin, culmea, chiar din trăsnăile candidaților și afișele lor.

WOWbiz.ro a strâns câteva afișe, din mai toate partidele politice, unele aberante, altele haioase, iar altele… culmi ale gafelor, fie că vorbim de mesaj, fie că vorbim de felul în care arată.


In articol:

 

Domnul de mai jos pare să își fi făcut singur afișul. E adevărat, partid mic, fără stipendii de la buget, dar… totuși. Putea să roage un puștan din curtea blocului să îl facă în photoshop – pare făcut în paint, pe un calculator din secolul trecut -  și, eventual, chiar să îl corecteze puțin. Oricum, are multe de spus, doar că nu înțelegem, de fapt, ce vrea…

Afis
Afis greu de inteles

În Baia Mare, unii candidați sunt subtili. Nu de altceva, dar par deciși să ”curenteze” electoratul. Altfel, de ce şi-ar pune sloganul pe un transformator?

Mesaj
Oare cum s-a scris acolo fara sa se curenteze?

Zberea Florin de la Botoșani este convingător. Pare că zbiera la fotograf și că îi ceartă pe care dare nu îi dau votul.

Botosani
Votezi de frica

Da, se întâmplă în România! Sunt și nostalgici, unii! Îmbrăcat în roșu, cu o cravată psihedelică, comuniștii cred că îi vrea cineva înapoi! Ptiu, drace!

Citeste si: Lavinia Pârva a vorbit deschis despre divorţ! Ştefan Bănică a aflat din presă - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Afis
Comunistii vor sa revina

Bătălia politică se duce în Capitală prin mesaje cu tâlc! Iar apa caldă, cea mai importantă miză a momentului, e folosită ca agent electoral, dar e făcută subtil! Am zâmbit!

Umor
Umorul e esential in mesajul politic

La Jilava (unde altundeva?) un candidat e girat de fostul primar – sus – adică cel care a câștigat alegerile din pușcărie pentru infracțiuni nenumărate cu terenuri și care a făcut pușcărie ani buni! Continuitatea este promisă?

Afis jilava
La Jilava, ca la Jilava... Cu condamnati penal pe afis

Mihai Neamțu, zic Mike, ca ”brandurile” chinezești vrea să își facă campania. Luam un logo, punem Mike, poate cineva... sare.

Mihai Neamtu
Umor sau chinezarie?

Cel mai sincer candidat, probabil singurul din România e la sectorul 1 din București și știe ce vrea de la viață! Și o spune public anunțând că dacă ajunge primar se îmbogățește... Deși nu e clar cum, nu a spus în programul politic.

afis suincer
Cel mai sincer candidat

Târgoviște e chiar cetate de scaun! E adevărat, nu e chiar ca Debarcaderul Regelui, măcar că nu are ieșire la mare... Dar, totuși, candidații par să vrea să se compare cu cei din Urzeala Tronurilor! Sperăm doar să nu fie la fel de sângeroși sau să nu fie vreo nuntă de curând.

Urzeala Tronurilor
Urzeala Tronurilor e la Targoviste! Oare cine e Bran Stark?

Supărat, Doamne, supărat! Așa apare un candidat care uită că legionarii sunt în afara legii. Dar are uniformă militară, luptă cu necuratul, tot ce trebuie...

 

Legionar
Legal sau doar naiv?

Alegeri locale în România

În această duminică, pe 27 septembrie, România este scena alegerilor locale, urmând să fie aleși primarii din toate localitățile țării, Consiliile locale, Consiliile Județene și președinții Consiliilor Județene, precum și Consiliile Locale de Sector și Primarul General al Capitalei. Urnele de deschis la ora 7.00 și se închid la ora 21.00. Participarea la vot, având în vedere pandemia de coronavirus, este condiționată de normele sanitare minime de protecție împotriva COVID-19, respectiv purtarea măștii în interiorul secției de votare și dezinfectarea mâinilor la intrarea și ieșirea de la vot.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată care este motivul pentru care Raluca vrea să divorțeze cât mai repede de Pepe!

ALERTĂ maximă granița României. Ungurii se revoltă! Vor bloca totul

S-a aflat adevăratul câștigător de la Ferma 2020! Nu este Augustin Viziru. Detalii incendiare

Unde poți vota la Alegerile Locale 2020. Află online la ce secție de votare trebuie să mergi

Ce nu ai voie să faci în interiorul secțiilor de votare. Care sunt regulile Alegerilor Locale 2020

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies