Politician PSD, strivit de un tractor. Se află în stare critică, în timp ce copilul îl așteaptă acasă

Dan Chiș, președinte al organizației de tineret din Sălaj, a fost găsit inconștient după ce un tractor a căzut peste el.

Distribuie pe:

Politician PSD, strivit de un tractor. Se află în stare critică, în timp ce copilul îl așteaptă acasă


In articol:

Incidentul cutremurător s-a petrecut sâmbătă, în localitatea Sîg, din Sălaj.

La fața locului s-au prezentat de urgență mai mule echipaje de salvare, pompieri, o autospecială pentru descarcerare, un elicopter SMURD și paramedici SMURD.

Citeste si: Gheorge Dincă a scris o scrisoare familiei Alexandrei Măceșanu: "Eu sunt criminalul. Vă urez multă sănătate celor din familia Măceșanu"

Citeste si: A început scandalul în familia lui Florin Salam! Roxana Dobre a ajuns la tribunal! De ce a apelat partenera manelistului la judecători EXCLUSIV

Citeste si: Adevărata dramă a Cristinei Ţopescu! A încercat să înfieze o fetiţă de la orfelinat: „O numise Eva Maria. A fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei”

Politicianul se află în stare gravă

Când victima de 35 de ani a fost scoasă de sub utilaj, nu prezenta funcții vitale. Medicii l-au resuscitat timp de 30 de minute pentru a reuși să-l readucă la viață. A fost transportat de urgență cu elicopterul la Unitatea de Primiri Urgențe, pe secția de Chirurgie Generala din Cluj-Napoca.

În prezent, bărbatul se află în stare critică, iar medicii sunt reținuți în ceea ce privesc șansele lui de supraviețuire.

Dan Chiș este căsătorit și are un copil.

 

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate