Polițista Cristina, umilită de colegii săi, care au publicat imagini din timpul unor partide de amor: „Cea mai tristă parte...”

Cristina a aflat ce au făcut colegi săi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

O polițistă din Statele Unite ale Americii a fost batjocorită de colegii ei, pe internet, cu imagini în care ea ar apărea în timpul unor partide de amor. Tânăra a reacționat imediat, iar mesajul său a devenit la scurt timp viral.

După ce a văzut imagini cu o tânără care seamnănă izbitor cu ea, Cristina Villeda a decis să le transmită un mesaj celor care s-au gândit că o pot batjocori prin publicarea acestor imagini.

„Cine crede că în aceste imagini sunt eu greșește! Nu am avut niciodată piercing în buric, nu am avut niciodată un iPhone roz și am părul ondulat! Habar n-aveți dacă am un iubit sau o familie! Faceți o greșeală imensă! Săraca fată ale cărei fotografii circulă așa”, a scris tânăra pe Instagram.

Cea mai tristă parte din toată această poveste este faptul că au inventat asta despre mine chiar colegii mei. Pentru polițistul care a început totul, să te binecuvânteze Dumnezeu! Trebuie să te simți mizerabil ca să încerci să îi faci rău altei persoane cu asemenea minciuni”, a adăugat ea.

Citeste si: Bărbat prins, după ce a încercat să răpească o adolescentă de pe stradă! Cum a fost găsit

Citeste si: Revoltător! Și-a schingiut copilul și i-a trimis fotografiile soției care îl părăsise! Îl luase acasă, pe motiv că i-a fost dor de el, dar seara s-a transformat într-o poveste horror

Citeste si: Au crezut că au adoptat o fetiță ca oricare alta de zece ani, dar ce au descoperit i-a lăsat fără cuvinte: "Desena membrii familiei și spunea că vrea să îi ucidă pe toți"

O anchetă a fost demarată în acest caz

Cristina lucrează de doi ani în cadrul Poliției din New York (NYPD), iar după publicarea imaginilor compromițătoare, tânăra susține că nu i-a fost afectată imaginea.

O purtătoare de cuvânt a Poliției din New Ypork a declarat că a fost demarată o anchetă internă în acest caz.

În plus, pe contul său de Instagram, Cristina amintește că a făcut parte din infanteria marină a Statelor Unite ale Americii și, la fel ca alte tinere de vârsta sa, obișnuiește să publice imagini cu ea din timpul vacanțelor sale, precum și de la locul de muncă, unde pare că se înțelege destul de bine cu colegii săi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate