Polițiști, amenințați cu bătaia și jigniți de un grup de scandalagii beți. Imagini șocante din seara alegerilor locale 2020

Un incident grav a avut loc în Vâlcea, acolo unde câțiva oameni ai legii au fost făcuți praf de câțiva scandalagii!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Polițiști, amenințați cu bătaia și jigniți de un grup de scandalagii beți
Polițiști, amenințați cu bătaia și jigniți de un grup de scandalagii beți[Sursa foto: Facebook]

Două filmări postate luni, 28 septembrie, pe reţelele de socializare au scandalizat internetul și au intrat sub atenția oamenilor legii. În imagini se poate observa cum un grup de scandalagii ameninţă, intimidează şi înjură nişte poliţişti. Tot incidentul a avut loc în Vâlcea, după închiderea urnelor de vot, duminică noaptea, 27 septembrie. Mai exact, în apropierea unei secţii de vot din Şirineasa – Vâlcea, un agent de politie care se ocupa cu paza secției de vot a fost jignit de câțiva scandalagii, care se aflau sub infleunța băuturilor alcoolice. Polițistul și-a chemat câțiva colegi, iar situația s-a înrăutățit. Oamenii legii l-au încătușat pe cel mai agresiv dintre scandalagii, cel care instiga pe ceilalți. Grupul de bărbați a fost potolit cu spray lacrimogen, motiv pentru care oamenii legii sunt acum cercetaţi de superiori.  


In articol:

Filmările realizate chiar de scandalagii au avut scopul de a demonstra un abuz al Poliţiei, doar că, ceea s-au transformat în probe acuzatoare. Din clipuile filmate se aude cum poliţiştii au fost înjurați ca la uşa cortului. Cel care i-a instigat pe ceilați la scandal, a primit o amendă usturătoare după întregul incident.

”Am ajuns nişte proşti în ţara asta”

Din imagini se poate observa cum un bărbat este imobilizat la pământ pentru a fi încătuşat, în timp ce în jurul poliţiştilor mai mulţi bărbaţi se arată nemulţumiţi de gestul oamenilor legii.

„Să vedem ce face Poliţia aici. Poliţia Băbeni...”    În acelaşi timp, bărbatul încătuşat care cere: „Filmaţi-mă!... Pentru ce? Eu nu mă opun. Nu mă opun”.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Ceilalți scandalagii îi iau la rost pe polițiști:  „Şefule, pentru ce îl luaţi? „Stai un pic, pentru ce îl luaţi? Ce a făcut?... Nu te împing eu. Nu aşa se procedează... Am ajuns nişte proşti în ţara asta”

La un moment unul dintre poliţişti îl avertizează pe bărbatul încătuşat: „60 de milioane îţi dau amendă”, iar scandalagii devin şi mai agitaţi: „Pentru ce? Ce a făcut ăsta?”, se întreaptă spre mașina poliției, moment în care unul dintre agenţi scoate un spray lacrimogen şi-l pulverizează spre cei implicaţi în incident.  „Dă cu spray. E şmecher ăsta”.  „Morţii mă-tii să-ţi f...! F...-n gură, de nu ţi-o da eu cu ranga în cap!... Poliţia Română, mai rău ca ţiganii”, continuă scandalagii.

Polițiști, amenințați cu bătaia și jigniți de un grup de scandalagii beți
Polițiști, amenințați cu bătaia și jigniți de un grup de scandalagii beți[Sursa foto: Facebook]

Protagonistul scandalului, amendat cu 6.500 de lei

 În urma acestui incident şi a filmărilor apărute în spaţiul public, oamenii legii au luat atitudine.

La data de 27 septembrie, în jurul orei 22:45, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Băbeni au fost sesizaţi de un poliţist, care se afla în paza unei secţii de votare de pe raza comunei Şirineasa, sat Slăviteşti, cu privire la faptul că, în apropierea secţiei de votare, mai multe persoane consumă băuturi alcoolice,  tulbură ordinea şi liniştea publică şi îi adresează cuvinte şi expresii jignitoare agentului de poliţie.   Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat mai multe persoane, moment în care, la vederea oamenilor legii, un bărbat a început să aibă un comportament agresiv faţă de poliţişti şi să instige pe celelalte persoane să fie agresive faţă de poliţişti.   Poliţiştii au procedat la imobilizarea şi încătuşarea bărbatului care provoca scandal, moment în care doi bărbaţi au încercat să împiedice organele de poliţie în luarea măsurilor legale, un poliţist fiind nevoit să folosească spray-ul iritant lacrimogen”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea .

Protagonistul scandalului este un bărbat de 41 de ani, din Slăviteşti, care a fost dus la sediul poliţiei, fiind sancţionat cu 6.500 de lei pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.  

De asemenea, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea a dispus efectuarea de verificări, prin structura de control intern, cu privire la intervenţia poliţiştilor, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile care se impun”, a mai precizat reprezentantul Poliţiei Vâlcea.

Galerie foto 
Citește și:

Care sunt cele mai sigure locuri din România? Aici nu a ajuns noul coronavirus. Ce spun localnicii: „Ne spălăm mai des pe mâini”

Doliu în medicina românească! Încă un medic renumit a fost răpus de coronavirus

Atenție! Cum se schimbă ora în noaptea aceasta, 24-25 octombrie. Trebuie să ne pregătim organismul

Două localități din Cluj au intrat în carantină totală. Localnicii au nevoie de declarație

OMS face anunțul de care se teme toată lumea. „Ne aflăm într-un moment critic în această pandemie.” Ce se va întâmpla în lunile următoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies