Polițiștii i-au suspectat pe părinți înainte de a găsi cadavrul fetiței de 11 ani! Ce a declarat familia, revoltată

Părinții i-au suspectat inițial pe părinții fetiței de 11 ani de uciderea acesteia.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

„Declaraţii. Declaraţii peste declaraţii. Dar nu vedeţi că noi stăm aici. Nu ştiu ce se întâmplă cu poliţia asta, dar ne bănuieşte pe noi. Cum să ne omorâm noi copilul nostru. Păi, mă cauţi pe mine? Dacă eu te-am sunat ca să mi-o cauţi, tu vii să mă cauţi pe mine? Nu înţeleg!”, a declarat Iulia Feraru, fratele Adrianei. 

Mașina olandezului pedofil, surprinsă pe camerele de supraveghere!

Principalul suspect în cazul uciderii elevei de 11 ani din Gura Şuţii, cetăţean olandez, a fost surprins cu o maşină de teren plimbându-se prin localitate.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Dovezile acestea, dar şi multe altele, îl incriminează pe cetăţeanul olandez, despre care autorităţile române au toate informaţiile. Surse judiciare au dezvăluit că suspectul se află în acest moment în Olanda şi că urmează ca anchetatorii români să ceară un mandat european de arestare pe numele său, informează Adevărul.

Oamenii legii din România au reuşit deja să vorbească cu omologii lor olandezi şi au aflat că ar fi vorba despre un pedofil, au mai spus sursele citate. Duminică seară, într-o conferinţă de presă, prim-procurorul Mihai Dincă a confirmat că printre suspecţi este şi un cetăţean străin, însă nu şi faptul că acesta ar fi olandez. 

„Ceea ce vă pot confirma este că există un cetăţean străin care se află în acest cerc de suspecţi. Mai mult nu pot spune. Trupul fetiţei prezenta urme de violenţă. Evident că asupra acesteia a fost exercitată o forţă violentă, având în vedere că nu am găsit-o în viaţă. Urmează să stabilim dacă anumite urme de violenţă au fost produse de animale sălbatice aflate în zonă. În mod cert se va stabili la autopsie care au fost elementele de violenţă care au dus la moartea victimei. S-a făcut examinarea sumară a cadavrului”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Dincă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mașina olandezului pedofil, surprinsă pe camerele de supraveghere! Micuța de 11 ani se afla pe bancheta din față, lângă acesta!

O fată de 14 ani din Dolj a dispărut și ea! Ce au descoperit polițiștii la o zi distanță

Prima fotografie cu principalul suspect în uciderea fetiței de 11 ani, cetățeanul olandez: "Urmele pe care le-a lăsat sunt probe"

Ce s-a întâmplat în noaptea în care a avut loc petrecerea de botez a fetiței Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov! Abia acum s-a aflat

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies