Politistul acuzat ca a violat o colega mai bine de un an: "Era o femeie neingrijita, putea! Parca e Dracu'. Sa ma gasiti mort daca am facut ceva"

Comisarul Gheorghe Barbu, seful înjunghiat de colega lui politista, dupa ce acesta ar fi violat-o luni la rand are propria varianta a povestii.

Distribuie pe:

fara descriereAcesta sustine ca nu avea cum sa fie atras sub nicio forma de doamna Melania Renghea intrucat mirosea urat si din punctul lui de vedere femeia nu este deloc draguta. Barbatul a fost filmat cu camera ascunsa crezand ca sta de vorba cu colegii lui de la "Protectie Intrena" pe care ii ruga insitent sa il ajute.

"Am simtit cald aici. Am apucat-o de cutit si de mana. I-am rasucit mana la spate, m-a apucat cu dintii de aici, de mana. Îmi pierdusem si fortele daca matele îmi ieseau! Va spun sub juramant: Sa dea Dumnezeu sa nu ma mai vedeti niciodata! Sa ma gasiti mort daca m-am gandit... Domnule, cand venea cu actele la semnat langa mine putea! Domnule, mirosea! Era o femeie neîngrijita! Parca e Dracu!" (...) Statea numai în telefon cu barbatul ei. asta-i vizat de Politie, spargator de apartamente. (...) La mine a ajuns cum a ajuns: ca n-au primit-o pe la Slatina! (...) Tatal ei fusese tot ofiter,am înteles ca are un frate tot ofiter, la SIPI, pe la Bucuresti (...) M-a sunat primul procuror adjunct de aici, de la judet, domnul Constantinescu, ca ar fi ruda cu fosta grefiera sefa a Înaltei Curti de Casatie si Justitie, doamna Brenciu. (...) Însceneaza aceste lucruri sa-i faca jocul acelui ofiter de Politie care ne tot reclama si pe mine si conducerea Inspectoratului: Popa Valentin. (...) Ne-a reclamat la DIICOT, la DNA...(...) Sa-i curmezi viata unui om pentru o functie?!", a declarat comisarul Barbu pentru Romania TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate