Polițistul, care a vorbit ultima dată la telefon cu Alexandra Măceșanu, și-a făcut singur dreptate. A dat în judecată MAI și IGPR

Polițistul care a abandonat-o pe Alexandra Măceșanu în casa groazei a decis să își facă singur dreptate.

Polițistul Constantin Pistol
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Constantin Pistol, polițistul care a vorbit timp de 20 de minute la telefon cu Alexandra Măceșanu și a abandonat-o în casa lui Gheorghe Dincă, a decis să își facă singur dreptate. Bărbatul, nemulțumit de faptul că superiorii l-au sancționat după cazul Caracal, a decis să înainteze un proces împotriva Ministerului Afacerilor Interne și Inspectoratului General al Poliței Române. 

Polițistul Constantin Pistol și-a făcut singur dreptate

Omul legii susține că ar fi fost dat afară pe nedrept din funcția de conducere și vrea să revină pe aceeași poziție. Însă, cum mereu socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, Tribunalul Olt nu i-a acceptat cererea. 

Însă, Constantin Pistol nu s-a lăsat și a constestat cerere, iar, de curând, a primit un răspuns pozitiv din partea autorităților. Astfel, s-a arătat faptul că Pistol a fost sancționat pe nedrept de MAI și IGPR. 

Citeste si: Ce i-a scris Gheorghe Dincă studentei care i-a trimis o scrisoare: "Aceeași mână care a ținut stiloul în mână, e aceeași mână care a omorât cele două fete"

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

  „Admite recursurile. Casează sentinţa atacată şi trimite cauza spre rejudecare la aceeaşi instanţă. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”,  a decis Curtea de Apel Craiova.

Polițistul Constantin Pistol

Constantin Pistol este cel care s-a ocupat de întreaga echipă în seara în care s-a decis verificarea casei lui Gheorghe Dincă. 

Citeste si: Gheorghe Dincă și o influenceriță și-au trimis scrisori. Motivul este incredibil: ”Nu regret absolut nimic”

“La ora 11.29, apelanta a fost din nou sunată de pe telefonul agentului de poliție N.F., ocazie cu care comisarul Pistol Constantin a încercat să obțină informații legate de locația în care se află.

Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roșie și nu poate ieși din încăperea respectivă întrucât este legată și afară sunt câini lupi.

Conform raportului polițistului, în acest timp, pe fundal, se auzea lătrat de câini, iar fata a afirmat că nu mai poate vorbi întrucât a revenit bărbatul”, se arată în documentarea MAI.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Un băiat de opt ani este audiat în cazul Caracal. Ce legătură ar avea minorul cu Gheorghe Dincă

Au trecut doi ani de la dispariția Luizei Melencu. Ce s-a întâmplat în ultimele orele cu tânara răpită de Gheorghe Dincă

Astăzi se împlinesc doi ani de la dispariția Luizei Melencu. Ce se știe despre fata din Caracal

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul foarte clar

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies