Polițistul care accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni nu vrea să mai facă testul poligraf! Ce se întâmplă cu ancheta

Noi detalii în cazul polițistului care a accidentat mortal o minoră pe trecere de pietoni! Agentul nu vrea să mai facă testul poligraf.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Ancheta tragediei care a îngrozit o țară întreagă se află încă în plină desfășurare. Recent, noi detalii din acest caz au ieșit la iveală, mai precis că agentul de poliție care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni refuză să facă testul poligraf, deși în primă fază

acesta spusese că este dispus să fie supus procedurii.

Așadar, avocatul celor două familii ale minorelor care au fost lovite pe trecerea de pietoni de Constantin Popescu, respectiv familia Marinei și familia Raisei, a făcut o serie de noi declarații, specificând printre altele că i se obstrucționează accesul la dosar. 

Adrian Cuculis, avocatul celor două familii: „Urmează să depun o plângere penală împotriva celor care anchetează”

Avocatul celor două familii, Adrian Cuculis, este extrem de revoltat, asta pentru că acesta susține că i se obstrucționează accesul la dosar. Așadar, bărbatul spune că el a aflat de la TV că agentul de poliție care le-a lovit pe cele două minore pe trecerea de pietoni nu vrea să mai facă testul de poligraf.

EXCLUSIV! Un nou martor-cheie ar putea influența cazul fetiței ucise de polițist pe trecere de pietoni. Avocatul Raisei: „Au găsit-o și o vor aduce la audieri”

Totodată, Adrian Cuculis a mai precizat că va depune o plângere penală împotriva celor care anchetează de la Brigada Rutieră, asta pentru că i se obstrucționează accesul la dosar, deși cei care se ocupă au obligația să-i prezinte avocatului celor două familii informații atunci când solicită și nu numai.

Citeste si: Cum arată Mihaela Rădulescu în costum de baie. Vedeta a împlinit 53 de ani- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Eu aflu acum de la dumneavoastră că acest polițist nu vrea să facă testul pentru că toată ziua Brigada Rutieră a refuzat orice fel de dialog, deși aveau dispoziție din partea procurorului. Au refuzat să pună la dispoziție această informație. Mai mult, urmează să depun o plângere penală împotriva celor care anchetează de la Brigada Rutieră pentru obstrucționarea vădită a accesului meu la dosarul respectiv, deși aveau această obligație.”

, a spus Adrian Cuculis pentru un post TV.

Polițistul care accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni nu mai vrea să facă testul poligraf

Constantin Popescu

Avocatul susține că polițistul beneficiază de un tratament preferențial

Mai mult decât atât, Adrian Cuculis spune că atunci când Constantin Popescu a mers, din nou, la audieri, acesta a intrat prin spatele instituției, iar avocatul menționează că acela este locul pe unde intră persoanele importante din Brigada Rutieră, ceea ce nu este corect și normal, asta pentru că agentul de poliție a mers acolo în rolul de inculpat.

„Dați-mi voie să vă spun, printre altele, că polițistul a intrat prin spatele instituției, nu știu câți dintre noi, dacă ne-am fi prezentat în calitate de inculpați, am fi intrat pe la locul unde intră VIP-urile din Brigada Rutieră. Cert este că polițistul a intrat astăzi în calitatea lui de polițist acolo, nu în calitate de inculpat.”, a mai spus Adrian Cuculis.

Citeste si: Ce a apărut acum pe strada unde Raisa a fost lovită mortal? Se întâmplă la mai bine de două săptămâni de la înmormântare

De asemenea, Adrian Cuculis a mai povestit că la prima audiere la care a participat, comisarul-șef i-a spus că nu are voie să adreseze întrebări martorului, iar pentru a face acest lucru se poate duce în instanța de judecată. Ei bine, însă, avocatul a mai spus că, acum, aceeași persoană l-a primit pe polițist prin spatele instituției, pe la intrarea ”VIP”, fără a respecta ordinele procurorului care se află în concediu medical.

„Țin să vă aduc aminte că la prima audiere la care am participat, același comisar-șef, Brăgădireanu Valentin, mi-a spus că eu nu am voie să adresez întrebări martorului și să mă duc la instanța de judecată, și acum îl primește pe polițist prin spate, pe la intrarea pentru VIP-uri, și nici măcar nu respectă ordinele procurorului, care este în concediu medical, și i-a spus foarte clar să îmi comunice ceea ce s-a întâmplat astăzi, dacă polițistul urmează să fie supus testului poligraf sau nu.”, a încheiat Adrian Cuculis.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Noile legi ale Educației 2022. Cum se va face admiterea la colegiile naționale. În ce situații profesorii riscă să-și piardă titulatura

Când începe noul an bisericesc în 2022. Tradiția spune că așa cum este vremea în această zi, așa va fi în tot anul

Calendar Creștin Ortodox 11 august 2022. Sărbătoare cu cruce roșie. Ce e INTERZIS să faci azi

Top 100 Mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni

Elena Udrea, DE NERECUNOSCUT! Nimeni nu ar mai recunoaște-o acum

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Greșeala pe care foarte multă lume o face atunci când pune ciorba în frigider. Cum poate fi păstrată această mâncare

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies