Poliţistul mort la datorie era sărac lipit! Cristian Amariei, care a fost împuşcat în gât şi piept, nu avea decât o  maşină veche de 19 ani!

Din declaraţie de avere a lui Cristian Amariei reiese că poliţistul mort la datorie era sărac lipit.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că poliţistul mort la datorie era sărac lipit. Cristian Amariei, poliţist al Postului de Poliţie Recaş, din judeţul Timiş, a fost împuşcat mortal în misiune, duminică, în timp ce încerca să oprească maşina în care s-ar fi aflat un bărbat dat în urmărire internaţională. "Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi! End of watch 02.06.2019", este anunțul de pe o pagină de Facebook a polițiștilor.

Citeste si: Killer-ul din Timiș nu e la prima crimă! Informații bombă despre cel mai periculos urmărit general din România

Citeste si: Filmul uciderii polițistului din Timiș! Femeia care i-a acordat primul ajutor lui Cristian povestește ce s-a întâmplat

Citeste si: Cine e polițistul din Timiș care a fost ucis de un bărbat, după ce a încasat un glonț în piept! ”A mai căzut un coleg la datorie”

Poliţistul mort la datorie era sărac lipit. Amariei organizat un filtru pentru a opri o maşină 

Poliţistul se afla în trafic cu un coleg şi împreună au organizat un filtru pentru a opri o maşină în care aveau informaţii că s-ar afla un bărbat urmărit internaţional. Când maşina s-a apropiat, şoferul, în loc să oprească, a accelerat, iar din autoturism a fost tras un foc de armă care l-a nimerit pe un agent. Medicii de la ambulanţă, sosiţi imediat la locul incidentului, l-au găsit pe poliţist în stop cardio – respirator şi l-au resuscitat timp de mai multe minute. În final au constatat decesul bărbatului de 43 de ani. (vezi cum arată ucigaşul lui Amariei)

fara descriere

Poliţistul mort la datorie era sărac lipit. Cristian Amariei nu avea terenuri, case şi bijuterii 

E clar că poliţistul mort la datorie era sărac lipit. Din ultima declaraţie de avere completată de Cristian Amariei reiese că acesta nu avea terenuri, case şi bijuterii, singurul bun pe care îl deţinea fiind o maşină cumpărată în anul 2000. Amariei nu avea bani în conturi, dar nici datorii la bănci. Agentul de poliţie încasa un salariu anual de 38.400 de lei, adică 3.200 de lei pe lună. Soţia sa, care este vânzătoare, are un venit anual de 15.000 de lei, adică 1.250 de lei pe lună.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate