Pompierii din Mehedinți au scos din apele Dunării trupurile a cinci migranți

Trupurile a cinci migranţi, scoase din Dunăre, la zece zile după ce barca în care se aflau s-a răsturnat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Pompierii din judeţul Mehedinţi au scos din apele Dunării trupurile a cinci migranţi care în urmă cu zece zile se aflau într-o barcă, alături de alţi migranţi şi călăuze, iar aceasta s-a răsturnat. Accidentul a fost observat atunci de Poliţiştii de Frontieră care au chemat imediat ajutoare, informează News.ro.

Citeste si: Medicii sunt în alertă! Tot mai mulți copii, internați la Terapie Intensivă. Care este legătura cu COVID-19

Pompierii din Mehedinți au scos din apele Dunării trupurile a cinci migranți

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit, sâmbătă seara şi duminică dimineaţa, pentru scoaterea la mal a două persoane din fluviul Dunărea. 

Citeste si: Doliu în televiziune! A murit de cancer în urmă cu puțin timp

„Pompierii au intervenit cu o ambarcaţiune, pentru a extrage, cu ajutorul accesoriilor din dotare, trupurile a doi bărbaţi care fuseseră daţi dispăruţi, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat, în seara de 17 aprilie”, se arată în comunicat.

De asemenea, în cursul zilei de luni, pompierii mehedinţeni au intervenit, la solicitarea Poliţiei de Frontieră, în zona localităţilor Crivina şi Izvoru Frumos, pentru scoaterea la mal a altor trei persoane date dispărute în acelaşi accident.

Citeste si: Angajată a unui supermarket din Galaţi, confirmată cu coronavirus, magazinul fiind închis pentru dezinfecţie

O barcă în care se aflau 18 persoane, între care 16 migranţi şi două călăuze, s-a răsturnat, în 17 aprilie, în apele Dunării. Barca a luat apă, iar oamenii s-au speriat şi s-au ridicat în picioare. Nouă persoane au fost salvate de poliţiştii de frontieră care au intervenit rapid cu mai multe ambarcaţiuni, restul fiind căutaţi de scafandri şi poliţişti de frontieră.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate