Pompierii londonezi sunt pregatiti pentru Apocalipsa! Pompierii romani "nu iau in seama astfel de previziuni"!

Apocalipsa "programata" peste cateva zile, pe 21 decembrie, a "pus pe jar" cateva din institutiile britanice, care au alcatuit un ghid de supravietuire pentru “sfarsitul lumii” ce include o serie de sfaturi mai putin obisnuite. De exemplu, pompierii londonezi le recomanda britanicilor sa-si instaleze alarme contra incendiilor! Vezi ce spun pompierii romani despre Apocalipsa!

Distribuie pe:

Incercand sa alunge panica si temerile britanicilor legate de Apocalipsa care ar avea loc pe 21 decembrie, institutiile de la Londra au lansat un ghid de supravietuire pentru situatii de criza, scrie DailyMail, citat de Mediafax.

Astfel, cateva institutii britanice, printre care si Brigada de Pompieri din Londra le recomanda cetatenilor sa-si instaleze alarme contra incendiilor, sa asculte posturile locale de radio,  sa urmareasca buletinele meteo, sa-si verifice automobilele astfel incat sa fie in stare functionala. Totodata, mai scrie Daily Mail, British Transport Police si Dorset Fire and Rescue Service au confirmat ca sunt pregatite pentru orice eveniment care s-ar putea produce pe 21 decembrie.

fara descrierePotrivit calendarului maias, pe 21 decembrie 2012 Pamantul ar putea sa disparaPlecand de la initiativa pompierilor londonezi, reporterii WOWbiz.ro i-au intrebat pe reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti daca s-au gandit la un asemenea ghid, si ce parere au despre Apocalipsa. “Nu am pregatit nimic deosebit pentru aceasta data, pentru ca ISU nu ia in seama astfel de previziuni”, ne-au declarat reprezentantii ISU Bucuresti, care au tinut insa sa precizeze ca pe tot parcursul anului institutia face foarte multe pregatiri pentru a informa populatia despre comportamentul in caz de catastrofe…

Calendarul maias, bazat pe calcule astronomice, arata ca sfarsitul unui mare ciclu de 5.200 de ani va fi la 21 decembrie 2012. Desi nu exista dovezi substantiale ca maiasii antici considerau data ca fiind Apocalipsa, foarte multe voci arata ca pe aceasta data va fi sfarsitul lumii si al universului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate