Portarul Stelei a fost batut crunt pana a lesinat! Starea lui este grava

Portarul echipei de juniori al echipei Steaua Bucureşti, Alexandru Ungureanu, a fost găsit leşinat în curtea şcolii de profesorii de la Liceul Mircea Eliade, după ce a fost bătut cu bestialitate de un coleg şi mai mulţi prieteni ai acestuia.

Distribuie pe:

fara descriereMarian Banu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Bucureşti, a declarat, pentru Antena 3, că Inspectoratul a fost informat şi cazul urmează să fie investigat.

"A fost transmisă informaţia la Inspectoratul Şcolar, urmează să vedem cauzele, contextul şi urmările acestui incident. Când vom avea toate datele vă vom informa. Nu pot să dau amănunte, este un caz în cercetare. Până nu am o imagine concretă, nu pot să vă dau detalii. În majoritatea unităţilor de învăţământ există camere de supraveghere care dau în curtea şcolii, dar nu pot să vă spun acum dacă incidentul a fost înregistrat."

Fane Ungureanu, tatăl tânărului, a explicat ce s-a întâmplat cu fiul său.

"M-a sunat de la Poliţie şi mi s-a spus că băiatul este pe la spital, că a fost bătut la şcoală. Mi s-a spus iniţial că nu e nimic grav şi când am ajuns la spital, uite că era grav. Toată treaba a fost premeditată. Ar fi vorba despre un coleg de clasă. Cu o săptămână în urmă, acelaşi băiat a sărit să bată un alt copil, în timpul orelor, de faţă cu diriginta. Acum o săptămână. Deci vă daţi seama că nu poate să fie un copil foarte linişţit dacă a făcut asta în timpul orelor, de faţă cu diriginta. Plângere o să depun după certificatul medico-legal", a explicat tatăl copilului.

"Înţeleg că aceşti tineri au ajuns la Poliţie, au dat declaraţii şi acum sunt în libertate. Ancheta a început, s-a sesizat din oficiu, au fost chemaţi la audieri copii, părinţi şi urmează să vedem despre ce e vorba."


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate