Posibil COD PORTOCALIU de ninsori. Un ciclon din Bulgaria ar putea afecta si Romania!

ANM a anuntat COD GALBEN de ninsori si vant in zilele urmatoare pentru sudul si estul tarii, insa meteorologii ar putea da COD PORTOCALIU de ninsori, incepand de maine.

Distribuie pe:

Judetele care ar putea fi afectate mai puternic de o formatiune aflata deasupra Marii Negre sunt Constanta, Tulcea, Giurgiu, Ialomita si Calarasi. Meteorologii au emis deja o noua avertizare COD GALBEN de ninsori si vant puternic, valabila de miercuri, ora 2.00, pana joi la ora 20.00, in Bucuresti si 13 judete din estul si sudul tarii.

In urmatoarele zile vremea va fi in racire in toate zonele, devenind geroasa in cursul noptilor si diminetilor in estul si in centrul tarii, a precizat ANM. Avertizarea COD GALBEN a fost emisa pentru Bucuresti si judetele Vaslui, Galati, Vrancea, Tulcea, Constanta, Braila, Buzau, Prahova, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu si Teleorman.

"Maine de dimineata(nr. miercuri, 19 decembrie) vom face o reevaluare a situatiei. Se poate mentine codul galben sau in functie de fenomenele care vor urma putem emite cod portocaliu. Totodata putem reactualiza avertizarea, si, unele judete ar putea fi scoase de pe lista celor vizate de codul galben. Depinde cum va evolua situatia dupa ora 2.00 pana maine de dimineata", ne-a spus Florinela Georgescu, directorul de prognoza al Administratiei Nationale de Meteorologie(nr. ANM).

 

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate