”Pot să vă asigur că vom pierde Ardealul”! Profeție neagră pentru România făcută de Maria Ghiorghiu, femeia care a prevestit incendiul din Colectiv

Celebra prezicătoare Maria Ghiorgiu a lansat o ipoteză sumbră: Ardealul se va rupe de România.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Maria Ghiorghiu este convinsă că Ardealul va fi smuls României într-un viitor nu foarte îndepărtat. Femeia care a prezis incendiul din Colectiv este absolut convinsă că această viziune va deveni realitate, mai ales că este pentru a treia oară când o are.

Maria Ghiorghiu, despre Ardeal și unirea bisericilor


In articol:

”În această noapte, în timp ce scriam aici, pe blog, aud o voce care spune ceva tare îngrijorător. Glasul spunea așa: ”Ne ia Ardealul!” Dar mai multe glasuri spun așa: ”Pentru Ardeal sărim și noi. Toată Biserica, într-o Biserică”. După care totul dispare”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Citeste si: Cum și-a visat soțul Maria Ghiorghiu chiar înainte de parastasul de 40 de zile! Bărbatul a fost îngropat dezbrăcat! Dezvăluiri cutremurătoare

Citeste si: Gata! Vestea așteptată de milioane de români a venit de la Guvern: Regulile pentru Crăciun - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Maria Ghiorghiu face o previziune cutremurătoare: „O să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial”

Citeste si: Maria Ghiorghiu face o previziune cutremurătoare: „O să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial”

Clarvăzătoarea a făcut și câteva precizări în legătură cu acest subiect. ”Prieteni dragi, eu am scris adeseori despre Ardeal. Și anume, că-l vom pierde. Dar, ca întotdeauna, se găsesc cei care dau cu piatra. Pot să-i asigur și să vă asigur (din păcate) că vom pierde Ardealul! Când anume sau în ce context, eu nu știu a vă spune. Dar pot să vă spun cu fermitate că se va întâmpla precum mi-a grăit mie Duhul cel Prea Sfânt. Ardealul va fi rupt de România! Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului să ne ierte pentru toate câte am greșit și să nu-și întoarcă Fața Sa de la noi, fiii Săi. Să ne ajute și să ne miluiască cu mila și cu iubirea Sa de oameni. Cu dragoste, Maria”, a mai scris prezicătoarea.

Prezicătoarea Ghiorghiu: ”Ardealul va trece la Ungaria”

Maria Ghiorghiu a vorbit în mai multe rânduri despre ruperea Ardealului de România. Prima oară a făcut-o în 2017, atunci când a scris că Ardealul ”va fi rupt de România și va trece la Ungaria”. Ea a povestit că acest lucru se va întâmpla ”într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat” și că a aflat acest lucru prin intermediul unei voci care a trezit-o spunându-i că România va fi împărțită și va pierde această regiune pentru că ”așa ne este orânduit de sus”.  

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe a fost șantajat pentru ca pozele nud cu Raluca să nu apară în presă

Cea mai bună veste! Un medicament foarte cunoscut ar putea trata coronavirusul. Ce au descoperit cercetătorii

Nu mai mânca aceste fructe și legume iarna. Reprezintă un pericol pentru sănătate! Avertismentul specialiștilor

Maria Ghiorghiu, declarații sfâșietoare după moartea soțului ei! Nu a fost lăsată să meargă la înmormântare

Maria Ghiorghiu, în doliu! Soțul celebrei prezicătoare a murit: „M-ai lăsat singura pe drumul vieții...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies