Poti sa crezi asa ceva?Madalina Pamfile: “Dupa Sarbatori ma pun cu burta pe carte”

Madalina Pamfile este studenta in anul I la Facultatea de Actorie si recunoaste ca, de cand a inceput anul, n-a fost prezenta la toate cursurile. Si pentru ca a tras chiulul, fosta asistenta tv se vede nevoita sa invete mai mult pentru ca in sesiunea ce va avea loc la inceputul anului viitor sa faca fata tuturor examenelor.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereMadalina Pamfile se pregateste sa petreaca Sarbatorile ca la carte, caci, dupa aceea, cel putin doua luni va uita de distractie. Fosta asistenta tv este studenta la Facultatea de Actorie din cadrul Universitatii “Hyperion” din Capitala, iar in ianuarie va sustine prima ei sesiune de examene. Astfel ca, dupa Craciun si Revelion, bruneta se pune serios cu burta pe carte ca la sfarsitul sesiunii sa nu aiba nicio restanta.

fara descriere"Ma mai distrez si eu putin. Acum de sarbatori nu stau eu sa invat, cred ca nimeni nu sta. Dar dupa Revelion o sa ma apuc de invatat serios. Am multe examene, am si mult de invatat pentru ca n-am fost chiar la toate cursurile. Am fost la facultate, dar la orele mai importante, am mai si lipsit, normal. Nu cred ca e student care sa mearga la toate cursurile. Sesiunea incepe in ianuarie si se termina in februarie, am de invatat multe roluri, scenarii pe de rost. Imi place facultatea pe care mi-am ales-o, dar nu e usoara. Trebuie sa ma apuc de invatat pentru ca nu vreau sa am restante", a declarat Madalina pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate