Poti sa scapi de carii si fara sa mergi la dentist! Uite ce trebuie sa faci!

Cariile dentare pot fi vindecate şi prevenite fara o vizită la stomatolog, sustin unii specialisti. Acestia mai spun ca ele pot fi vindecate printr-o alimentatie speciala.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereCariile ar avea alte cauze decât cele pe care le menţionează stomatologii şi se pot vindeca fără a fi nevoie de temuta freză.

Conform medicinei complementare, cauzele cariilor ar fi:

- O dietă săracă în minerale

- O dietă săracă în vitamine liposolubile - A, D, E, K.

- Imposibilitatea sistemului digestiv de a absorbi nutrienţii din mâncare. Asta se întâmplă din cauza alimentaţiei bogate în acid fitic, o substanţă care se găseşte mai ales în cereale şi care împiedică, printre altele, absorbţia calciului.

Tratament naturist pentru cariile dentare


Tratamentul naturist pentru cariile dentare constă de fapt într-o dietă corectă, ce poate fi suplimentată prin vitamine şi minerale sub formă de pastile.

Ce alimente te ajută să scapi de carii: untul de cocos, lactate naturale (mai ales untul), provenite de la animale hrănite cu iarbă, carne de la animale hrănite cu iarbă, peşte, supe şi ciorbe de oase, legume crude şi gătite, organe - de exemplu ficat. Un loc aparte în alimentaţia ta ar trebui să-l ocupe supele obţinute prin fierberea îndelungată a oaselor.

Ce alimente să eviţi: dulciuri, alimente procesate (mezeluri), leguminoase, nuci şi seminţe şi mai ales cereale.

Ce suplimente poţi să iei: pentru că în ziua de azi, nici măcar legumele nu mai sunt boagte în vitamine şi minerale, e bine să-ţi suplimentezi dieta cu magneziu, gelatină de vită şi ulei din ficat de cod, care e bogat în vitamine liposolubile.

Citeste mai multe aici!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate