Poveste de dragoste și ură între doi bărbați, tranșată la DIICOT! Albert a cheltuit 25.000 de euro, iar partenerul lui îl acuză că ar fi fost infidel!

O poveste de dragoste şi gelozie este tranşată la DIICOT. Un tânăr a ajuns in instanţă cu bărbatul de la care cumpărase o casă. Totul s-a întâmplat după ce noul proprietar a pus mâna pe cardul vânzătorului şi i-a cheltuit nu mai puţin de 25.000 de euro din cont. În faţa anchetatorilor, păgubitul susţine că a uitat cardul în apartamentul pe care l-a vândut, insă, de cealaltă parte, tânărul acuzat spune că între el şi victimă ar fi existat o poveste de dragoste, iar banii ar fi fost cadou.

Distribuie pe:

Autor: Dan Stancu

Albert a reuşit in doar câteva ore să cheltuie o avere de pe cardul celui de la care şi-a cumpărat o casă, în Prahova. Spune că ar fi fost un cadou din partea fostului proprietar - un bărbat trecut de prima tinereţe, care s-ar fi şi indrăgostit de el şi... voia să îi facă toate poftele.

ALBERT MIHAILESCU: S-a făcut transferul de bani, s-a plătit contractul la casă, ulterior cum eu am interacţionat cu el şi i-am povestit viaţa mea personală, mi-a oferit un sprijin financiar. După ce a incasat jumătate din bani a venit la mine şi mi-a spus: dacă ai nevoie de bani ia-ti asta, ăsta este cardul, ăsta este pin-ul, poţi să cheltui.

Iar el.. nici că s-a abţinut! A mers la mall, unde a golit cardul de aproape 115.000 de lei, conform Stirile Kanal D.

Reporter: Ce ai cumpărat?

Citeste si: VIDEO | Tânărul căruia România îi refuzase șansa la viață, vindecat de arsuri în Belgia

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: VIDEO | Filmul haosului din infernul „Colectiv”, ținut ascuns 4 ani. Supraviețuitor: „Deasupra mea era depou de oameni, ca să zic așa”

ALBERT MIHAILESCU: Diverse obiecte. M-am dus cu prietenul meu in mall, am retras şi anumite sume de bani pe care oricum şi le-a primit înapoi în momentul in care el a aflat şi a devenit totul ca o poveste geloasă: ai ieşit cu ala, i-ai cumpărat persoanei respective şi eu ţi-am dat banii să îi cheltui pentru tine.

Vânzătorul apartamentului, însă, a depus plângere după ce a rămas fără cei 25.000 de euro! A venit şi cu o variantă total diferită de cea a lui Albert în faţa procurorilor! Aceea că şi-ar fi uitat cardul într-un dulap din casa pe care o vânduse, exact așa cum îl primise de la bancă, într-un plic sigilat, cu tot cu PIN atașat.

Gelozia i-a întors declaraţia, susţine, însă, Albert!

ALBERT MIHAILESCU: S-a dus şi a cerut fetelor de acolo camerele, a început să facă pe anchetatorul, să vadă: ia arată cu cine a fost în magazin? Observând, m-a intrebat cine e respectivul şi i-am spus că e partenerul meu de viaţă.

Au incercat să se împace la un mediator, dar fără succes. Albert a fost în cele din urmă acuzat pentru efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic şi a fost plasat sub control judiciar. Şi-a pierdut serviciul, insă a reuşit să înapoieze o bună parte din suma cheltuită.

ALBERT MIHAILESCU: El până, în momentul de faţă, nu a vrut să recunoască faptul că mi-a dat de bună voie cardul. Daca ar recunoaşte, eu aş lua achitare şi el ar rămâne cu paguba.

Păgubitul îşi va recupera întreaga sumă abia la finalul procesului, care, cel mai probabil, va mai dura câţiva ani.

Galerie foto 
Citește și:

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Poți vota și cu buletinul expirat la alegerile locale! Anunțul făcut de Biroul Electoral Central

La 62 de ani, cea mai operată femeie din lume arată ca o elevă de liceu! Și-a operat până și pielea de pe mâini...

Un tânăr de 24 de ani beat din Iași a ajuns cu mașina răsturnată peste alte două vehicule

A călcat un om pe trecere și a fugit de la fața locului, ca mai târziu să afle că era socrul ei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies