Poveste de viață ca-n filme, în această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea”. După zeci de ani, o femeie își caută cu disperare sora

Ediția din această seară a reality-ului “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la 23:15, la Kanal D stă sub semnul emoțiilor și poveștilor impresionante de viață, demne de un scenariu de film.

Trăiri alături de Andreea Mantea
Autor: Ana Maria

O femeie își caută cu disperare sora, după zeci de ani și încercări repetate, dar eșuate în a o regăși. Despărțite în primii lor ani de viață, dar având o legătură puternică, care nu a fost stinsă nici după zeci de ani și kilometri distanță, tânăra nu și-a pierdut speranța că, poate, într-o zi, își va regăși sora.

Andreea Mantea a primit un apel telefonic plin de speranță și, emoționantă până la lacrimi, nu a ezitat nicio clipă în a răspunde  afirmativ rugăminții femeii aflate în căutarea surorii sale.

Citeste si: Andreea Marin, despre mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: „Nu exista nicio atracție pentru mine”- bzi.ro

“În ediția din această seară a emisiunii, pe lângă multe lucruri interesante pe care le veți vedea, vreau să trăiți prin povestea Aureliei. Aurelia mi-a scris, apoi am vorbit cu ea la telefon și printr-un simplu apel telefonic, la capătul celălalt al firului, am auzit o voce stinsă, dar plină de speranța, de dor, durere și de extrem de multă dorință. Vreau să trăim împreună, alături de Aurelia, să o cunoaștem, să îi cunoaștem povestea în această seară, la <Trăiri alături de Andreea Mantea>. După iubire, regăsirea este cel mai frumos sentiment pe care îl poți trăi”,  spune Andreea Mantea.

Întreaga poveste o veți putea afla urmărind ediția din această seară a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la ora 23:15, la Kanal D!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arăta Smiley când era în trupa Simplu. A fost cea mai îndrăgită trupă de băieți în anii 2000

Cine este Andra Mihail de la Chefi la cuțite 2021. Concurenta l-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu și a intrat în echipa mov

Loredana Chivu nu a încins doar atmosfera în Dubai. Incredibil cum s-a fotografiat: "M-am crucit"

Horoscop Zilnic Joi 6 Mai 2021: vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una bună, încărcată de vești bune, speranțe

Veste uriașă pentru cei vaccinați cu Pfizer! S-a aflat totul despre vaccin. Care e punctul slab

Lovitură pentru Kanal D! Elena Marin pleacă de la Survivor România. Ce s-a întâmplat (SURSE)

Studiu. A fost identificată „mama” întregii familii SARS-CoV-2. Modul diabolic în care a infectat o planetă întreagă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies