Poveste mai tare ca in filme! Doua familii isi cresc una alteia fetitele! Pe cat de complicat, pe atat de dramatic este acest caz! Afla detalii!

Povestea a doua familii din Franta poate deveni oricand scenariul pentru un film de Oscar. Cele doua famili de pe langa Cannes traiesc aproape o drama de peste 20 de ani.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereFamilia Serrano a avut o fetita care, atunci cand s-a nascut, avea icter, iar medicii au decis sa o puna in incubator alaturi de alta fetita. Cand au luat-o acasa, parintii au fost putin intrigati de faptul ca micuta avea parul altfel, dar medicii i-au transmis ca e posibil ca acest lucru sa se intample din cauza incubatorului.

Explicatia a fost una plauzibila si multumitoare pentru tanara familie. Totusi, in timp ce crestea, Manon, fiica sotilor Serrano, devenea mulatra, iar acest lucru era extrem de dubios. Sotii au decis sa isi faca un teste ADN si atunci au realizat ca Manon nu era fiica lor.

Au inceput apoi sa o caute si au gasit-o in sanul unei familii din apropiere care nu a banuit nicio secunda ca ar putea avea alt copil. Cele doua familii s-au imprietenit, dar nu au facut schimb de fete pentru ca se atasasera prea mult de micutele lor.

Timpul a trecut, fetele s-au facut mari, iar acum, cele doua familii au decis sa dea clinica in care au nascut in judecata. Au cerut daune morale in valoare de 12 milioane de euro, noteaza cei de la stirileprotv.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate