Poveste rupta din filmele politiste intr-o comuna din Gorj! Un barbat si-a ucis rivalul si i-a mutat cadavrul in mijlocul strazii

Caz rupt din filmele politiste in comuna Barbatesti, judetul Gorj.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereC.M., un individ de 45 de ani din Barbatesti, Gorj, a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, fiind acuzat ca l-a ucis pe amantul iubitei sale si ca i-a mutat cadavrul in mijlocul strazii, in asa fel incat sa para victima unui accident rutier, informeaza gorj-domino.ro.

Crima a avut loc la inceputul saptamanii trecute, atunci cand se pare ca D.C., 40 de ani, si-a prins concubina in pat cu alt barbat. Intre cei doi ar fi izbucnit o cearta, C.M. lovindu-l cu un vatrai in cap pe D.C. Lovitura i-a fost fatala. In incercarea de a scapa basma curata, criminalul a tarat trupul barbatului in strada si a facut in asa fel incat decesul acestuia sa para un accident de circulatie. Politistii au deschis o ancheta in acest caz marti, dupa ce au fost sesizati ca un localnic de 40 de ani, D. C., si-a pierdut viata dupa ce ar fi fost lovit de un autoturism al carui sofer a parasit locul accidentului rutier. Politistii au facut verificari in zona pentru a-l gasi pe soferul fugar, insa nu au descoperit nici un indiciu care sa ii ajute in rezolvarea cazului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate