Povestea Alexandrei de la ”Bravo, ai stil!”, concurenta care a reuşit deja să şocheze lumea! S-a urcat pe masa juraţilor! Cum se îmbracă în afara emisiunii

Alexandra Niculescu este una din concurentele de la ”Bravo, ai stil!”, care a tot reuşit să şocheze prin ţinutele sale în ultimele emisiuni.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Alexandra are doar 21 de ani, este din Constanţa, însă locuieşte în Bucureşti, şi este studentă la două facultăţi, la Drept şi la Litere.

Într-una din emisiuni a plâns vorbind despre părinţi, despre familia ei, spunând că-i este greu că este departe de ei, că este singură în Bucureşti.

fara descriere

Când a intrat în emisiune, Alexandra a precizat că stilul ei este unui excentric şi că nu se fereşte să pună accent pe originalitate. De altfel, în gala de săptămâna trecută, Alexandra a reuşit să-i şocheze pe juraţi, când în timpul meomentului său artistic pur şi simplu s-a urcat cu picioarele pe masă, chiar în faţa lui Cătălin Botezatu.

De altfel, în pozele postate pe paginile ei de socializare, înainte de a începe emisiunea, se observă că Alexandra se îmbracă la fel de excentric şi în viaţa de zi cu zi. 
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate