Povestea bizară a femeii cu trei picioare! Cum îi zăpăcea pe bărbați în dormitor

Misterul femeii care s-a născut cu trei picioare, două vagine și patru sâni! Ce poveste de viață stranie a avut

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Misterul femeii care s-a născut cu trei picioare, două vagine și patru sâni! Ce poveste de viață stranie a avut


In articol:

 

Blanche Dumas a fost o femeia care s-a născut cu trei picioare, două vagine și patru sâni. Femeia a ajuns in Franta, in secolul al XIX-lea, fiind un fenomen nemaivăzut al acelor timpuri. Oamenii rămâneau mirați de fiecare dată când o vedeau. Blanche ar fi practicat prostituţia, fiind preferată de clienţii cu fantezii sexuale ciudate. Femeia era denumită și prostituata din Martinica, fiind adusă chiar din acel loc de un vânzător de ciudățenii.

”Vânătorii” de ciudăţenii erau la modă în special în vestul Europei la sfârşitul secolului al XIX-lea, numit în Europa ”Belle Epoque”, când circurile căutau personaje cât mai diforme. La acel moment a apărut și Blanche, un personaj de legend, dar care a dispărut într-un mod bizar. Dacă nu ar fi existat fotografii de epocă cu femeia care avea trei picioare, două vagine și patru sâni, nimeni nu ar fi crezut că există.

Citeste si: Lovitură pentru pensionari, mai cruntă decât pandemia - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Povestea prostituatei din Martinica

Blanche, s-a născut în anul 1860, în insula Martinica. La acea vreme, se năştea una dintre cele mai ciudate femei pe care lumea avea să le vadă. Născută dintr-un francez şi dintr-o metisă, Blanche Dumas era un copil cu trei picioare. A început să crească și să se dezvolte, iar în acel moment s-a observat că avea două vagine şi patru sâni. Femeia avea să fie descoperită de Bechlinger din Para, un renumit căutător de ciudăţenii, pentru expunerea la circ. Blanche Dumas avea 25 de ani, când a plecat în Europa, unde a ajuns la Paris. Acolo, femeia a devenit prostituată, fiind integrată într-un bordel specializat în clienţi cu plăceri bizare.  

Blanche Dumas
Blanche Dumas

Blanche Dumas, studiată de specialiști

Prostituata din Martinica a fost îndelung studiată de specialişti. Doi cercetători britanici, George Gould şi Walter Pyle, au studiat-o și au observant că anormalităţile de pe corpul tinerei erau şi funcţionale. Aceştia au integrat-o într-un studiu mai amplu numit Anomaliile şi curiozităţile medicinei”.  

În lucrarea respectivă, experții au precizat că ambele vagine erau funcţionale şi sensibile, iar cel de-al treilea picior era prins de pelvis. Acum acestă anomalie poartă numele de ”dygypus”. Este de precizat faptul că se spunea despre Blanche că avea un apetit sexual rar întâlnit. Din folclorul urban francez, se spune că Blanche şi-ar fi găsit jumătatea. Bărbatul se numea Juan Baptista de Santos, era din Portugalia. La fel ca prostituata din Martinica, bărbatul era prezentat ca o ciudăţenie a naturii pe la circuri. Acesta avea trei picioare şi două penisuri perfect funcţionale. Ambele cazuri erau considerate de medicii timpului, ca erori genetice apărute la recombinarea genelor.

Blanche Dumas
Blanche Dumas si iubitul ei

(sursa foto - thedeluxedelight.ro)

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Vestea momentului pentru elevii din România. Guvernul a decis chiar azi

Cea mai bună dietă pentru slăbit. Cum îți menții apoi noua greutate? Planul în trei pași simpli, recomandat de doctori

Fenomen supranatural pe un șantier de contrucții. Fantoma unei mirese i-a îngrozit pe muncitori. Imaginile au devenit virale FOTO

Specialiștii sunt îngroziți. Ce creatură ciudată a pescuit un bărbat: ”Așa ceva nu mai există nicăieri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies