Povestea care ii redase speranta Cristinei Stamate. La doua luni dupa operatia pe cord, medicii care au operat-o, o priveau din primul rand, pe scena teatrului

 
In urma cu 2 ani, Cristina Stamate suferise o operatie pe cord deschis, dar avea sa se refaca extrem de repede. La numai doua luni dupa interventie, artista era din nou pe scena si isi incanta publicul.
 
In sala se aflau si medicii care ii salvasera viata. Ea era pe scena, ei in primul rand in sala.
"Doamna avea o suferinta veche, de cinci ani, insa a fost nevoie de o operatie, iar interventia a fost un real succes. A durat sase ore, iar in sala s-au aflat nu mai putin de zece cadre medicale, medici chirurgi, asistente si tehnicieni", a declarat medicul Horatiu Moldovan, cel care a condus echipa de specialisti.
 

 

 
La finalul actului, actrita a fost intampinata cu aplauze, iar la final a primit o multime de buchete de flori. Cu lacrimi in ochi, ea a tinut sa le multumeasca celor care au facut totul ca ea sa urce pe scena. "Medicilor care m-au operat le multumesc ca au facut aceasta seara posibila", a declarat ea in aplauzele publicului, potrivit stirilekanald.ro. 
 
 
 
 
 
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies