Povestea căsniciei uitate a Ioanei Ginghină! A mai fost măritată o dată, înainte să fie nevasta lui Alexandru Papadopol! Vezi motivul pentru care actorul Daniel Tudorică a divorţat de Ioana!

Ioana Ginghină a mai fost măritată o dată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Înainte de căsnicia cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a mai fost măritată o dată. “Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți.”, a scris Ioana Ginghină pe blogul ei, după ce Alexandru Papadopol a fost fotografiat sărutându-se cu actriţa Adriana Titieni.

Ioana Ginghină a mai fost măritată o dată. Ea şi Daniel Tudorică au divorţat în 2004

Ioana Ginghină s-a măritat în 2007 cu Alexandru Papadopol, de care se îndrăgostise la filmările telenovelei “Numai iubirea”.

Citeste si: Dovada că Adrian Titieni a divorţat de Adriana, actuala iubită a lui Alexandru Papadopol! Când era soţia lui Titieni, Adriana nu avea nici un bun pe numele său!

Citeste si: Ioana Ginghină: „Ruxi, fiica mea, își dorește să mă vadă cu un iubit”

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre Ioana Ginghină! "Nu va trece cu bine peste acest divorţ" Vezi ce se întâmplă în aceste momente cu actriţa!

 

Puţină lume ştie că Ioana se află la al doilea mariaj, ea divorţând în 2004, când avea 27 de ani, de un alt actor, Daniel Tudorică, mai cunoscut pentru faptul că a fost asistentul lui Pepe la mai multe emisiuni de televiziune. (vezi ce a spus Adrian Titieni după ce a văzut că Adriana s-a sărutat cu Papadopol)

Ioana Ginghină a mai fost măritată o dată. Tudorică şi-a dorit un copil, dar ea s-a dedicat carierei

Ioana Ginghină a mai fost măritată o dată înainte de mariajul cu Alexandru Papadopol. În presa vremii s-a speculat că Daniel Tudorică a divorţat de Ioana pentru că el şi-ar fi dorit un copil, dar în acea perioadă Ioana, aflată în ascensiune, a preferat să se concentreze pe cariera de artistă de telenovele. În 2008, la un an dupa ce s-a măritat cu Papadopol, Ioana Ginghină a născut o fetiţă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate